Известие

Collapse
No announcement yet.

Стикер "Млад шофьор"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стикер "Млад шофьор"

Колеги откъде в София да взема такъв стикер? Обиколих вече 6,7 бензиностанции и като ги питам за такъв стикер ме гледат странно и учудено.

Четох в нета за магазин Хит, но и там няма. Четох и за магазини за авточасти, но през тези които обиколих - същите странни и учудени погледи.

Ще съм благодарен , ако някой от София скоро е закупил такова чудо да сподели мястото.
    145 1.6 T.S. 99'

Не мисля, че е удачно. Да шофираш е един вид като да водиш война, а тогава не искаш противниците ти да знаят, че си слаб или страхлив. Ако толкова те влече, отиди някъде, където печатат рекламни материали и им сподели какъв стикер искаш, ще ти направят.

Comment

Да не очакваш , че някой от тукашните рацери ще си сложи такава лепенка?
      АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
      http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Дискусии за това дали е ефективно или не да имаш такъв знак има бол в нета. Въпроса е друг - откъде да се вземе.

На мен лично и на младия шофьор ще ни е по-спокойно , ако сме предупредили другите участници в движението.
        145 1.6 T.S. 99'

Comment

Първоначално публикувано от changer Покажи съобщение
          Дискусии за това дали е ефективно или не да имаш такъв знак има бол в нета. Въпроса е друг - откъде да се вземе.

На мен лично и на младия шофьор ще ни е по-спокойно , ако сме предупредили другите участници в движението.
          Иди питай в КАТ то тия са техни изисквания и трее да имат,а също и шофиорските школи дето дават книжки ,трее да продават тези неща.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Преди година случайно видях такива в Еко-то на бул. България.

Comment

Първоначално публикувано от changer Покажи съобщение

Не мисля.Лично аз ако видя пред мене такъв внимавам щото не се знае какво ще предприеме, ама някои се издразват и нарочно ги засичат или поставят в кофти ситуации..
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                Не мисля, че е удачно. Да шофираш е един вид като да водиш война, а тогава не искаш противниците ти да знаят, че си слаб или страхлив. Ако толкова те влече, отиди някъде, където печатат рекламни материали и им сподели какъв стикер искаш, ще ти направят.
                Чакай малко, ние война ли водим?
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

провери в магазините за автоаксесоари. също и в практикер и бриколаж. ако не намериш - смъкваш си картинката от интернет и отиваш в някоя рекламна агенция.
                  не мисля че е нормално шофирането да се възприема като война. ти пазиш другите участници в движението, те пазят теб.
                  точка

Comment

В доброто старо време тази лепенка беше задължителна за водачи със стаж до 1г. и глобяваха ако я няма. Даже имаше изискване в рамките на този период младите шшофьори да бъдат с придружител с по-голям стаж.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      В доброто старо време тази лепенка беше задължителна за водачи със стаж до 1г. и глобяваха ако я няма. Даже имаше изискване в рамките на този период младите шшофьори да бъдат с придружител с по-голям стаж.
                      Сестра ми има книжка от 18 години и никога не е шофирала от тогава.... това стаж ли е?
                      Нищо чудно да иде и да си извади "златен талон"
                      И по темата на колегата - мога да му дам такъв стикер нека ми пише на Л.С.
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                        Сестра ми има книжка от 18 години и никога не е шофирала от тогава.... това стаж ли е?
                        Нищо чудно да иде и да си извади "златен талон"
                        И по темата на колегата - мога да му дам такъв стикер нека ми пише на Л.С.
                        Аз ви давам исторически факти, а вие може да си умувате колкото си искате.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

човек до миналата година ги лепих на мой познати на колите да се базикам с тях щото на двама им взеха книжките и караха наново курсовете :0 имам позната двойка дето искат да имат деца но нямат и им лепнах от зад "бебе в колата " те се нацупиха,взех ги от СБА но нямат сега звънях,не се сещам и аз освен от някое СБА или авточастите и аксесоари евентуално.

Comment

Ето:
                            http://eftini.com/lepenka-mlad-shofi...ml?cPath=12_47
                            и тук
                            http://www.stiker.eu/polezni_zabavni_stikeri.htm
                            тук също:
                            http://www.imeldesign.net/shop/category/17.html

та така...
                            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Имаше едно издаделство (магазин) "Зелена Вълна" на Фритьов Нансен до НДК. Там има 99%.
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X