Предполагам, че идвайки към острова ще е празен и ще може да докара една кола срещу скромно възнаграждение ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся автовоз, който пътува за Великобритания или някъде наблизо
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщениеПредполагам, че идвайки към острова ще е празен и ще може да докара една кола срещу скромно възнаграждение ?155 2.0 16v МY95 Sport
-
Скромно разбирам, така и така ше търкаля автовоза до тук празен - не очаквам да изнасяме коли втора ръка за тая част на Европа - да докара една кола... Разбира се 1 тон отгоре повишава разхода на гориво, а и предполагам има и други разходи и грижи по време на транспортирането, та затова е скромното заплащане. Но ако ще ми струва като нормален транспорт или още по-зле горница, щото ми е екзотична поръчката, мога и сам да си направя едно пътешествие из Европата за 3-4 дни и да си я докарам.
Това обяснява ли "скромното" ?Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщениеСкромно разбирам, така и така ше търкаля автовоза до тук празен - не очаквам да изнасяме коли втора ръка за тая част на Европа - да докара една кола... Разбира се 1 тон отгоре повишава разхода на гориво, а и предполагам има и други разходи и грижи по време на транспортирането, та затова е скромното заплащане. Но ако ще ми струва като нормален транспорт или още по-зле горница, щото ми е екзотична поръчката, мога и сам да си направя едно пътешествие из Европата за 3-4 дни и да си я докарам.
Това обяснява ли "скромното" ?Lexus IS200
Comment
-
Според мен работа може да свърши някой "чичо Манчо", който е натоварил един бус със работници за острова, а отзад влачи празна платформа да направи някоя кирия в обратна посока. Познавам такъв, който пътува до Германия, едва ли ще се навие да отскочи до острова.
Насо, ако искаш, мога да попитам все пак.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщениеСкромно разбирам, така и така ше търкаля автовоза до тук празен - не очаквам да изнасяме коли втора ръка за тая част на Европа - да докара една кола... Разбира се 1 тон отгоре повишава разхода на гориво, а и предполагам има и други разходи и грижи по време на транспортирането, та затова е скромното заплащане. Но ако ще ми струва като нормален транспорт или още по-зле горница, щото ми е екзотична поръчката, мога и сам да си направя едно пътешествие из Европата за 3-4 дни и да си я докарам.
Това обяснява ли "скромното" ?155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment