Това с камерата няма как да се случи,далеч ми е а и не е осветено.Не считам ,че някой ми има зъб това е пореден инцидент на паркинга и винаги чупят или преден или заден прозорез и ползват бордюр и всички коли са преровени.Ако беше путкина работа/или хипотетично някой ми има зъб/ то тогава нямаше да си прави труда да влиза през прозореца и да се нареже и осере седалките с кръв освен това вероятно щеше да зографиса цялата кола с пирон...........А иначе се случва в София близо да мола на Стамбулийски
Известие
Collapse
No announcement yet.
Неделя...........за добро утро
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеТова с камерата няма как да се случи,далеч ми е а и не е осветено.Не считам ,че някой ми има зъб това е пореден инцидент на паркинга и винаги чупят или преден или заден прозорез и ползват бордюр и всички коли са преровени.Ако беше путкина работа/или хипотетично някой ми има зъб/ то тогава нямаше да си прави труда да влиза през прозореца и да се нареже и осере седалките с кръв освен това вероятно щеше да зографиса цялата кола с пирон...........А иначе се случва в София близо да мола на СтамбулийскиLexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИ като запишеш два тъмни силуета с качулки, какво точно ще последва?
Кофти случка, и крадците вече изпростяха.
Ще се види съвсем точно кой е.
Камерите, с които се охранява паркинга на завода си виждат съвсем добре в тъмното.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеВече..? А досега бяха интелектуалци ли..?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Случилото се на колегата е жива форма вандалщина, няма друго обяснение. Щом нищо не е откраднато и е счупен задния прозорец, значи извършителят има мотив, не е обикновен пияница, който казва "извинявай" на стълбовете, на които се подпира, за да се прибере в бърлогата си. Не е и наркоман - на тези изчадия им трява нещо да откраднат, за да си купят билета до Рая. Помисли, колега, кой ти завижда за 159-ката. Така ще разбереш, кой ти е направил белята. Чиста завист - или пострадалата алфа е най-хубавата на паркинга, или някой "благороден" комшия е решил, че две коли са ти много.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениенеприятно чуство, моята я разбиха баш на центъра на Варна на оживена улица посред бял ден, майната му на стъклото, цд за 300лв. с дистанционното + флашка + изкъртено табло, доста зле се почуствах, никои ни чул ни видял, но всичко завърши с хепи енд, намерих крадците
Я разкажи как ги хвана?Lexus IS200
Comment
-
Развитието на сагата............Минах оглед застраховател,откарах я в сервиз, в сервиза се разбраха със застрахователите пуснаха си проформи и им ги одобриха, смениха стъклото, боядисаха ми колата.........и е готова и така от предната седмица....Ама не съвсем, трябва да я снимам при застраховател и да изпалтят щетата а от полициято още няма служебна бележка/или както там му се вика на документа/ защото разследващият е в отпуска.Е това ако не е абсурд на знам кое е.................ама големи са миндили понякога родните бюстители на закона.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеРазвитието на сагата............Минах оглед застраховател,откарах я в сервиз, в сервиза се разбраха със застрахователите пуснаха си проформи и им ги одобриха, смениха стъклото, боядисаха ми колата.........и е готова и така от предната седмица....Ама не съвсем, трябва да я снимам при застраховател и да изпалтят щетата а от полициято още няма служебна бележка/или както там му се вика на документа/ защото разследващият е в отпуска.Е това ако не е абсурд на знам кое е.................ама големи са миндили понякога родните бюстители на закона.
Нали не очкаваш ДАНС да се включи в сагата със задния ти прозорец, който е проблем с национално значение за теб?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Далеч не очаквам ДАНС да се включи..............а и не е проблем с национално значение за мен.Проблема ми е ,че очаквам като съм изряден данъкоплатец да получавам необходимите ми документи в някакви разумни срокове.И може би очаквам когато някой е в отпуск да има кой да го замести.Все простички неща.И определено не очаквам отпуската на някой държавен служител да означава автоматично ,че няма кой да го замести.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеДалеч не очаквам ДАНС да се включи..............а и не е проблем с национално значение за мен.Проблема ми е ,че очаквам като съм изряден данъкоплатец да получавам необходимите ми документи в някакви разумни срокове.И може би очаквам когато някой е в отпуск да има кой да го замести.Все простички неща.И определено не очаквам отпуската на някой държавен служител да означава автоматично ,че няма кой да го замести.
Или казано иначе - всички очакваме това службите да започнат да работят за хората а не обратното.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеРазвитието на сагата............Минах оглед застраховател,откарах я в сервиз, в сервиза се разбраха със застрахователите пуснаха си проформи и им ги одобриха, смениха стъклото, боядисаха ми колата.........и е готова и така от предната седмица....Ама не съвсем, трябва да я снимам при застраховател и да изпалтят щетата а от полициято още няма служебна бележка/или както там му се вика на документа/ защото разследващият е в отпуска.Е това ако не е абсурд на знам кое е.................ама големи са миндили понякога родните бюстители на закона.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВ случая застрахователите са за ебане, защото те те мотаят, като изискват безсмислени документи.Тоя док. не е безплатен.
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеНамират работа на администрациятаТоя док. не е безплатен.
Lexus IS200
Comment
Comment