Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за оглед на бус в Хасково.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Молба за оглед на бус в Хасково.

Колеги, имам нужда от подмяна на работния бус и съм се спрял на тази обява - http://www.mobile.bg/31355811165810185
    Ясно е, че са го напудрили до неознаваемост, но все пак си личи, ако има захабени пластмаси и протъркани тапицерии, ръжда и прочие дефекти - просто няма как да скрият всичко, особено от Австрия и то на тези километри
    Молбата ми е, ако може някой колега от Хасково да отскочи до автокъщата и да разгледа на живо буса, защото не ми се бият 600км. залудо.
    Искрено се надявам и технически (двигател, скорости, окачване, спирачки) да е в идентично състояние, като визуалното
    Благодаря предварително - почерпката е задължителна
    sigpic

И ти като Камен666 се меташ на ГолфовИти НЕма ли ФиЯД Дукато за теб,а за Каменчо някоя 159
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Багажника на тавана е трепач.

И аз бих си взел фиат.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

А защо не ви харесва Транспортера?
        sigpic

Comment

Екстра еАз поне се бъзикам
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            А защо не ви харесва Транспортера?
            Щот го харесваш ти, защото си го избрал ти.

Бусчето изглежда много добре.
            Тези транспортери държат високи цени.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Ай са - предразсъдъци

Метнете по едно око и на другите бусчета в същата автокъща - не знам, какво им правят, обаче са уникални
              sigpic

Comment

В тоя край на България много ги купуват бусовете....има една борса преди Харманли...там видях само бусове никва друга кола....
                Според мен, по здрав за работно магаре е Форда...а и.по евтино излиза......Дукатото от по старите става......тия по новите са на една платформа с Пежо и Ситроен и като ги претовариш им се кълчат каросерийте...едно такова ново веднъж претоварихме и се пукна предният джам от усукване....ако ти трябва за работа VW е и по малко като обем...
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Важното е, че изглежда страхотно, което за мен има голямо значение, за да мога и да се рекламирам с този бус, освен да возя продукция. Надявам се да е толкова добре технически, колкото и визуално.
                  А скарата е точно това което ми трябва, защото въпреки малкия обем, буса до голяма степен обединява фургон и бордовак в едно
                  sigpic

Comment

Добри са тия Транспортери. Имам позната с по-новия модел, ползва си го доста години вече безгрижно. Все пак зависи и какво ще се товари, не е от най-просторните.

Comment

Working...
                    X