Известие

Collapse
No announcement yet.

Каско ОЗК АНТИКРИЗА ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

моля модераторите да изтрият горния коментар.

Колегата си прави реклама. И дава не вярна информация. Каското което говори тои е НЕ ПЪЛНО!!! важи само за удари! НЕ ВАЖИ за кражба , и тотал щета!
    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
      За такива автомобили скоро правих на Булстард Каско 100

•При 2000 лв. застрахователна сума премията е 100 лв.
      •При 3000 лв. застрахователна сума премията е 130 лв.
      •При 4000 лв. застрахователна сума премията е 150 лв.

ето ти направо сайта им с офертата http://www.bulstrad.bg/bg/subproduct...0%BA%D0%BE-100
      Точно това имах предвид.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Това е сигурно 1/2 от информацията!
        155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

"Отговорността на Застрахователя е до размера на застрахователната сума, но не по-висока от действителната стойност на СПС, към датата на настъпване на застрахователното събитие."

Ей тука (в удебелените думички) е ключа от палатката. Могат да ви клатят както си искат.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v (115hp) /04
          opel kadett E 1.3 karavan - ex

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
            Не мисля, че е точно така.Моята е 2001г и я купих с пълно каско ,като две години също и правя.До момента съм имал 3 изплатени щети:
            1.Боя преден капак-170лв
            2.Смяна предно стъкло-190лв
            3.Боя 2врати и заден калник-245лв
            и все още я поддържам в перфектен външен вид.Тази година също смятам да направя.
            То и аз бях така, ама вече не я застраховам /5 години бях, първа не съм/, наистина мисля, че е безмислено за стари коли, като нашите.
            Я кажи колко си дал?600 лв са ти изплатили, а си дал - горе долу толкова.......
            Last edited by fred; d.m.y г., 19:54.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Миналата година като купих 155цата, която е същата като години на колегата reloading, направихме оценка по Шваке. Оценката и беше точно 600лв.... не беше нужно да се договаряме да "пишем колата" на по-ниска цена(аз си я платих 1.9 де...), както обикновено...хахахахаха

Така че тия суми за 155 от 1500лв. по Шваке....са далече от истината. И аз от 3г. не правя каско. Удряли са ме(бившата 155) и съм вземал добри пари по Гражданска отговорност. За задна броня и калник(които не бяха трагично съсипани, защото си ги карах още 6 месеца) получих 420лв. това миналата година :
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

като те ударят и си там да , ама какво се случва като си намериш колата блъсната? на паркинг примерно.
                155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
                  като те ударят и си там да , ама какво се случва като си намериш колата блъсната? на паркинг примерно.
                  Видях я...и се чудя дали има смисъл да я боядисвам(100-150лв.)...
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    То и аз бях така, ама вече не я застраховам /5 години бях, първа не съм/, наистина мисля, че е безмислено за стари коли, като нашите.
                    Я кажи колко си дал?600 лв са ти изплатили, а си дал - горе долу толкова.......
                    Горе долу толкова съм дал ,но някък си ми е по спокойно ако има някъква тотална щета.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      Видях я...и се чудя дали има смисъл да я боядисвам(100-150лв.)...
                      а така и аз по същия начин правих калник е не беше за 100-150 лв. беше за мн по малко но факта че ако имах каско щеше да е хм така да се каже за тяхна сметка..
                      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                        Миналата година като купих 155цата, която е същата като години на колегата reloading, направихме оценка по Шваке. Оценката и беше точно 600лв.... не беше нужно да се договаряме да "пишем колата" на по-ниска цена(аз си я платих 1.9 де...), както обикновено...хахахахаха

Така че тия суми за 155 от 1500лв. по Шваке....са далече от истината. И аз от 3г. не правя каско. Удряли са ме(бившата 155) и съм вземал добри пари по Гражданска отговорност. За задна броня и калник(които не бяха трагично съсипани, защото си ги карах още 6 месеца) получих 420лв. това миналата година :
                        Не знам кога и кои са ти дали тези пари, аз зимата за предна броня тоталка от ОЗК ми дадоха 209 лв, точно баш за края на света ми я отнесе един.Това беше застрахователя на виновника.Предложих им да ми оправят колата с тези пари.... и понеже съм ербап, им оставих парите да се почерпят за Коледа.Ако щеш ми вярвай.Не знам как ги смятат, ама и 50% овехтяване на оригинална броня не ми се връзва на тия пари пък има и боя, лак, труд.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                          Горе долу толкова съм дал ,но някък си ми е по спокойно ако има някъква тотална щета.
                          Е то и аз на тоя принцип бях, ама като махнеш тоталната, не дай боже другото се обезмисля...но ти си знаеш.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Не знам кога и кои са ти дали тези пари, аз зимата за предна броня тоталка от ОЗК ми дадоха 209 лв, точно баш за края на света ми я отнесе един.Това беше застрахователя на виновника.Предложих им да ми оправят колата с тези пари.... и понеже съм ербап, им оставих парите да се почерпят за Коледа.Ако щеш ми вярвай.Не знам как ги смятат, ама и 50% овехтяване на оригинална броня не ми се връзва на тия пари пък има и боя, лак, труд.
                            210лева не са ти стигнали за броня 2ра ръка + боя?

че колко струва една броня? боята 150мл. с екстрите 20лв. лак 28лв. шкурките и тиксо да кажем о6те 10 лв и стават 58лв. да кажем че ще те одерат 50лв за труд което е много.
                            ти остават 100 лв за броня?

П.с. да кажем че имаш още 20лв. разходи по бронята ако трябва да се лепи и да се шкури...
                            155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Ми начи въпроса е принципен , а не е дали не са ми стигнали.Да не се правят на тарикати, не че имам излишни пари.Нова броня -97 лв на грунд.Това от фирмения сервиз на АР във Варна.Те ми я доставиха за един ден, на Интернационал.http://store.emk-33.com/category/272...Model%5D=9За какво ми е втора ръка.Никаква разлика с оригинала и на дебелина и като материал, всичко си пасна перфектно при прехвърляне на фарчета решетки и т.н.Спрей боя и лак 30 лв и две бири за гаража на авера.Това в подписа ми е с новата броня, не мога да намеря снимката в компа за по детайлно.
                              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:36.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

дали са ти точно да ти стигне! лично мнение. 95лв броня и о6те 115 лв. за другото колкото и скъпо да работи бояджията...

п.с. Каското не е да печелиш от него, а да ти оправят колата след удар.Дали ще го има или не това вече е на късмет.
                                155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Working...
                                X