Известие

Collapse
No announcement yet.

Кучешка тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Съмнявам се, че би могъл някога да си ми колега.
    Сега по същество.
    Имам право да изразявам свободно позицията си навсякъде и по всяко време.
    Аз харесвам кучетата и котките точно толкова колкото и воловете, овцете и конете.
    Кучето не е специално същество, кучето е готово да умре за стопанина си, не защото го обича, а защото е в симбиоза с него. Неговото изхранване и отглежане в добри условия зависи от този стопанин. От своя страна стопанинът получава нещо друго в замяна. Това е вид взаимоотношение между два биологични вида.
    Кучето е одомашнено, с цел вършене на конкретна работа, но в последствие хората решават, че то става за лигавене, та дор се достига до там, че приемат кучето като заместител на дете или партньор в живота. Но това е друга тема и не бих искал да навлизам в нея.
    Не разбирам защо темата е кръстена "Кучешка тема". Можеше да се казва "Домашни любимци".
    Но явно синдрома на кучкарството е обхванал и форума.
    Кучето не е приятел на човека.
    Човекът е селектирал изкуствено един биологичен вид, с цел да го направи негов приятел. Моделирал си е приятел. От моя гледна точка това е отвратително.
    Колега браво изцяло в разрез с твоя стил поста ти е изпипан ,аз лично не съм подозирал,че ще отговориш по този начин,показваш ,че можеш да бъдеш и приятен събеседник.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
    X