If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съмнявам се, че би могъл някога да си ми колега.
Сега по същество.
Имам право да изразявам свободно позицията си навсякъде и по всяко време.
Аз харесвам кучетата и котките точно толкова колкото и воловете, овцете и конете.
Кучето не е специално същество, кучето е готово да умре за стопанина си, не защото го обича, а защото е в симбиоза с него. Неговото изхранване и отглежане в добри условия зависи от този стопанин. От своя страна стопанинът получава нещо друго в замяна. Това е вид взаимоотношение между два биологични вида.
Кучето е одомашнено, с цел вършене на конкретна работа, но в последствие хората решават, че то става за лигавене, та дор се достига до там, че приемат кучето като заместител на дете или партньор в живота. Но това е друга тема и не бих искал да навлизам в нея.
Не разбирам защо темата е кръстена "Кучешка тема". Можеше да се казва "Домашни любимци".
Но явно синдрома на кучкарството е обхванал и форума.
Кучето не е приятел на човека.
Човекът е селектирал изкуствено един биологичен вид, с цел да го направи негов приятел. Моделирал си е приятел. От моя гледна точка това е отвратително.
Колега браво изцяло в разрез с твоя стил поста ти е изпипан ,аз лично не съм подозирал,че ще отговориш по този начин,показваш ,че можеш да бъдеш и приятен събеседник.
Comment