Така, въпроса ми е адресиран към по опитните татковци и майки. Дойде време да го запиша малкия (той е на 6) да тренира нещо. Естествено като на всеки баща и на мен ми се иска той да стане следващия Меси или Тайсън и естествено съм наясно че това е някаква утопия
. Тъй като той е доста едър за възраста си, си мисля че гимнастиката май отпада, за футбол не знам , май му е рано , за бокс (моята слабост) до 13-14 годишен не може да става и дума, а и ако поиска сам да спортува нещо, бих искал той сам да избере когато почне да разбира повече.....
Та, засега по скоро (поне според мене де) трябва да е нещо , което да го развива физичиски в правилната посока.
Ето тука вече ми трябват ваще мнения препоръки , къде какви зали има и изобщо ще съм благодарен за всяка една информация и за всяко едн мнение!

Та, засега по скоро (поне според мене де) трябва да е нещо , което да го развива физичиски в правилната посока.
Ето тука вече ми трябват ваще мнения препоръки , къде какви зали има и изобщо ще съм благодарен за всяка една информация и за всяко едн мнение!
Comment