Известие

Collapse
No announcement yet.

Подходящ спорт за малчуганите ?!?!?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ся детето няма да го привикват да живее във водата докато му порастнат ципи между пръстите.То по тая логика парашутистите тряа ги хвъргат от самолета докато им поникнат пера.

И не става въпрос за това да го правят световен шампион с интензивни тренировки.

За спорт здраво стъпил на земята се сещам за вдигане на тежести.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      ....Да не говорим, че принципно произлизаме от водата.

От къде казваш произлиза човека???
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Ся .....

За спорт здраво стъпил на земята се сещам за вдигане на тежести.
        Митак, вдигането на тежести не е подходящо за малки деца.

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Плуването е непривично занимание за биологичния вид хомо сапиенс.

Какво всички залитате по това плицикане.

Спортовете, които наистина изразходват енергия добре и изграждат съразмерно физически човек, натоварвайки равно всички мускулни групи са: баскетбол и тенис на корт.
        Това е моето мнение разбира се!!!!!!!!!

Разликата е, че при баскетбола имаш фул контакт с противника. Това не се харесва от всеки.
        Тогава препоръчвам тенис на корт.
        Препоръчвам спортове на твърда земя!!!!!!!!

Волейболът също не е лош спорт, но е доста по-мързелив от горните два.
        Баскетболът за мен е един от най-"изцеждащите" спортове.
        Травми ще си докара, само плуване

---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Първо трябва да го запалиш по някакъв спорт. Гледайте по-често еврроспорт и ще разбереш какво му е интересно и оттам нататък е лесно. Моя малчуган ще стане скоро на 4 и е дребничък но много жилав и пъргав. Влече го плуването, танците и може би карате за в бъдеще. Та може би това са идеите ми занапред.
        Аз до 8 клас всяка година тренирах нещо, 8 спорта.Спортист не станах, ама съм горе долу спортен тип, така да се каже
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Естествено че не подходящ, Суско каза че тряа се спортува здраво стъпил на земята а не във въздуха или водата.

Comment

Него го влече тинята, разбираемо е, прасетата се чустват добре на твърда почва
            Но сериозно казано - плуването е много подходящ спор за деца и не случайно е неимоверно развито в Европа, САЩ,Канада и прочее.
            Но всеки си знае
            sigpic

Comment

Абе не знам ама и аз си мисля че плуването е най-добрия спорт за малки деца. Те нямат нужда от силови натоварвания на тази възраст... Пък и е полезно в истинския живот, човек не знае в каква ситуация може да попадне. Като малък съм учил плуване за кратко, но треньора ми беше много зле и се научих колкото да не се удавя както се казва А пък тези източни бойни изкуства са пълна простотия за мен. Тези приказки за самодисциплина са много относителни да не говорим пък някой ако реши че може да се отбранява с "уменията" които получава... За мен самодисциплината се учи от родителите! От малки да си знаят че трябва да си оправят леглото, да си мият зъбите и да чистят след себе си и от от времето се научава човек и му е кофти като не го прави...
              Това са си моите разсъждения де...на 18 годишен келеш

П.П Които знае анг. да гледа...малко разсъждения върху бойните изкуства Доста забавно представени истини!
              http://www.youtube.com/watch?v=mAqXFZBW61o
              Last edited by Mario_95; d.m.y г., 22:32.

Comment

Виждал съм 55 кг папатак как трупяса едно ефе къде 90 кила може би.Даже не разбрахме какво стана.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Виждал съм 55 кг папатак как трупяса едно ефе къде 90 кила може би.Даже не разбрахме какво стана.
                  Е то си има хватки, но не смятам че те се обучават в мистичните източни бойни изкуства. Като цяло много се рекламират на деца, но не мисля че са подходящи...

Впрочем някой беше споменал тениса на корт... туй е много хубав спорт, бая движение има и кординация развива ама то трябва да е паралия човек

Comment

Е, не е чак толкова скъп спорт, относително е, но тениса натоварва стави, вени и прочее неравномерно-засилване, спиране рязко и прочее.Тениса преди десетилетия не е бил така силов и активен, да го кажем.Не че е лош спорт, но има и по добри.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
                      Е то си има хватки, но не смятам че те се обучават в мистичните източни бойни изкуства. Като цяло много се рекламират на деца, но не мисля че са подходящи...

Впрочем някой беше споменал тениса на корт... туй е много хубав спорт, бая движение има и кординация развива ама то трябва да е паралия човек
                      Е чакай ся, не съди по холувудските филми.

Comment

Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
                        ....
                        А пък тези източни бойни изкуства са пълна простотия за мен. Тези приказки за самодисциплина са много относителни да не говорим пък някой ако реши че може да се отбранява с "уменията" които получава... За мен самодисциплината се учи от родителите! От малки да си знаят че трябва да си оправят леглото, да си мият зъбите и да чистят след себе си и от от времето се научава човек и му е кофти като не го прави...
                        Това са си моите разсъждения де...на 18 годишен келеш

П.П Които знае анг. да гледа...малко разсъждения върху бойните изкуства Доста забавно представени истини!
                        http://www.youtube.com/watch?v=mAqXFZBW61o
                        Колега, не те познавам, но ако си навит да те срещна с дъщеря ми. На 8-и декември тя ще навърши 18 години. Тренира около 10 години айкидо. Тя вече води тренировки на малки и големи. Гарантирам ти, че ще те направи луд, да си говориш сам.
                        Аз съм тренирал по-малко от нея бойни изкуства, но ако искаш мога да се пробвам с тебе на спаринг, па тогава говори какво е "простотия" и какво не.
                        Типично български манталитет - я си знам най-добре, другите не требе ме поучават...
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Не знам защо го харесвате това плуване, но като си спомня и нямам толкова добри спомени - може би защото тренирах в детските си и юношески години.
                          Като си спомня, как миришеше на хлор и кожата ми беше винаги суха, а и треньора Дунчев вървеше успоредно по сушата с един дървен прът, и който не плуваше правилно - почукване на плуващия с кола по главата.
                          Изкривяването ми от тогава е, че сега съм като Фред Флинстоун - горям торс със стегнати крака.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

...шах,не само си стъпил на земя а дори си седнал а и развива мисленето.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Таекуон-до, версия WTF, започва се точно на тази възраст, защото децата са още гъвкави и лесно свикват. Чудесен спорт, развиващ комплексни качества.
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                                Колега, не те познавам, но ако си навит да те срещна с дъщеря ми. На 8-и декември тя ще навърши 18 години. Тренира около 10 години айкидо. Тя вече води тренировки на малки и големи. Гарантирам ти, че ще те направи луд, да си говориш сам.
                                Аз съм тренирал по-малко от нея бойни изкуства, но ако искаш мога да се пробвам с тебе на спаринг, па тогава говори какво е "простотия" и какво не.
                                Типично български манталитет - я си знам най-добре, другите не требе ме поучават...
                                Не сте ме разбрали много точно. Мисълта ми беше че самодисциплината си идва от човека според мен и вече след определена възраст не може да се научи каквото и да тренираш. Иначе съм сигурен че и Вие и дъщеря Ви можете да ме тръшнете на ринга или както се нарича при айкидо-то, но имах в предвид... някой ако тръгне да те обира няма да почнеш айкидо да му прилагаш, защото не го знаеш може и нож да извади, но това са си лично мой разсъждения както казах.

Comment

Working...
                                X