Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подходящ спорт за малчуганите ?!?!?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеСпортен бридж какво общо има със физическия спорт.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКато ми пасуваш с 14-15 точки ще видиш какво общо иматтряа да мога да бегам бързо.
Старуха, нищо против нямам за магията на спорта, ако ще да е бродиране, доколкото разбрах човека търси физическо натоварване/умерено, не профи/.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИмаш ли дете ?
Какво значение има това?
Не харесвам опасните спортове.
Пара-делта-планеризъм, парашутизъм, алпинизъм, мотоциклетизъм, автомобилизъм.и т.н.
Не бих насочил дете на там.
Ако е пълнолетен да прави каквото иска, но пак ще го разубеждавам."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКато ми пасуваш с 14-15 точки ще видиш какво общо имат
---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеГрам не вдявам от бридж, предполагам...тряа да мога да бегам бързо.
Старуха, нищо против нямам за магията на спорта, ако ще да е бродиране, доколкото разбрах човека търси физическо натоварване/умерено, не профи/.
---------- Post added at 01:35 ---------- Previous post was at 01:33 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТренирал ....препоръчвам успоредно с туризма. Те са и свързани!
---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:35 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе знам защо го харесвате това плуване, но като си спомня и нямам толкова добри спомени - може би защото тренирах в детските си и юношески години.
Като си спомня, как миришеше на хлор и кожата ми беше винаги суха, а и треньора Дунчев вървеше успоредно по сушата с един дървен прът, и който не плуваше правилно - почукване на плуващия с кола по главата.
Изкривяването ми от тогава е, че сега съм като Фред Флинстоун - горям торс със стегнати крака.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКато ми пасуваш с 14-15 точки ще видиш какво общо имат145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
Comment