Известие

Collapse
No announcement yet.

Много здраве на всички онези....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много здраве на всички онези....

Много здраве на всички онези смотаняци от форума,които залъгват хората търсещи някакви части.За 3-ти път ми се случва в тоя форум някакви мухали,да ме търсят за да ми предложат частите си(в отговор на моя обява за търсене). А след това се правят на ударени и да нямат доблеста да кажат поне едно измислено-а бе колега сгрешил съм нямя го,продал съм го и не си спомних тогава или поне,колега сделката отпада.Ами си мълчат като п..ки като ги попиташ какво става.
    Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Кой имаш предвид, че и на мен ми вързват едни тенекии от една седмица?
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Не мисля да казвам кои имам в предвид и по този начин да ги заклеймявам.Просто ако видят написаното от мен,дано си оправят поведението,че подобни глупости най-малкото на са мъжко поведение както съм описал по горе.

Comment

От поста ти въпросните колеги толкова ще се трогнат, колкото ако им беше написал и ЛС. Разбирай - николко.
        Кажи кои са ако искаш да има някакъв ефект.
        Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

скоро и мен ме прееба един колега. Който бяхме се разбрали за точно определен ден да ги прати за дам може да си запазя час при бояджия. Е праговете така и не дойдова след седмица постоянно звънене на колегата получих следния ЛС

Виж сега,на непознати номера не вдигам,освен ако не очаквам обаждане.През изминала седмица бях без нет и не съм влизал във форума.А относно праговете вчера един приятел ги взе,предложи ми по-добра оферта.Щях да ти пиша,ама времето ми е кът.Можеш спокойно да ме сложиш в некоректни,ако искаш и тема си пусни в Общака,все едно ми е.Не знам как да ти го нарисувам,че на теб нямам намерение да продавам нищо и мнението ти колко съм сериозен и колко не хич не ме вълнува.Не си прави труда да ми отговаряш през дедовия ми е.
          КОЛЕГАТА Е 1712
          Младши алфист
          Регистриран от: Oct 2009
          155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Така де, пишете ги некоректните, дори ако трябва да се направи тема само за некоректни продавачи, а не както е сега - коректни и некоректни. В тая сегашната тема преобладават главно коректните и доволните.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Уж се чувстваш преебан,а не искаш да кажеш кой са ..... да не ги злепоставиш случайно
              Last edited by TS; d.m.y г., 22:13.

Comment

За да стане такава тема, някой трябва да се погрижи да е както трябва. Постепенно ще се превърне в един плювалник , ще се разводни и в крайна сметка никой няма да и обърме внимание. Би било добре да се слага някакъв отличителен знак на въпросния некоректен продавач. Примерно аватара му да е с червена рамка или де да знам, нещо си по което веднага докато го видиш да ти стане ясчо че нещо не е наред.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
                  скоро и мен ме прееба един колега. Който бяхме се разбрали за точно определен ден да ги прати за дам може да си запазя час при бояджия. Е праговете така и не дойдова след седмица постоянно звънене на колегата получих следния ЛС

КОЛЕГАТА Е 1712
                  Младши алфист
                  Верно ли има такива хора няма да се оправи тая държава... Тоя пикльо 100% има много шамари да яде и затова не вдига на непознати номера. Да се смея ли, да плача ли... Трагедия.
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Така де, пишете ги некоректните, дори ако трябва да се направи тема само за некоректни продавачи, а не както е сега - коректни и некоректни. В тая сегашната тема преобладават главно коректните и доволните.
                    Това за тема в която да се вписват само некоректните потребители,ми звучи идеално.Там бих им заковал имената.А тук просто няма смисъл.Целта ми беше просто някой пострадал да сподели и своите грижи.Та да видя дали сме много пострадалите и да си направя горе-долу равносметка колко измет има в форума и колко коректни колеги.

Comment

Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                      Много здраве на всички онези смотаняци от форума,които залъгват хората търсещи някакви части.За 3-ти път ми се случва в тоя форум някакви мухали,да ме търсят за да ми предложат частите си(в отговор на моя обява за търсене). А след това се правят на ударени и да нямат доблеста да кажат поне едно измислено-а бе колега сгрешил съм нямя го,продал съм го и не си спомних тогава или поне,колега сделката отпада.Ами си мълчат като п..ки като ги попиташ какво става.
                      Ами гледай кой го продава-има много точни хора има и такива като, тия които казваш.Аз от човек с малко мнения, отскоро регистран и прочее нищо не бих взел.

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение

КОЛЕГАТА Е 1712
                      Младши алфист
                      Тоя е типичен български търговец-тип андрешко.Такива щъкат навсякъде по пазари, малки магазинчета и форуми.
                      Купувал съм качествени и скъпи стоки и никога не съм бил лъган, когато хората от даден форум са сериозни.Този наистина е със сравнително стара регистрация, но му проверявай и мненията.
                      Last edited by fred; d.m.y г., 12:10.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        За да стане такава тема, някой трябва да се погрижи да е както трябва. Постепенно ще се превърне в един плювалник , ще се разводни и в крайна сметка никой няма да и обърме внимание. Би било добре да се слага някакъв отличителен знак на въпросния некоректен продавач. Примерно аватара му да е с червена рамка или де да знам, нещо си по което веднага докато го видиш да ти стане ясчо че нещо не е наред.
                        +++
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Верно ли има такива хора няма да се оправи тая държава... Тоя пикльо 100% има много шамари да яде и затова не вдига на непознати номера. Да се смея ли, да плача ли... Трагедия.
                          и най-тъпото е че стоя в невидение 1 седмица докато съм си запазил ден при бояджия... Няма да седна да умирал заради едни прагове ама...
                          155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

ми те повечето са полулегални моргаджии под прикритие. тях ги избягвам.
                            иначе от колеги проблеми не съм имал.
                            точка

Comment

На това му се вика "непроверен издател".
                              Колега, като си казал "А" ще кажеш и "Б".
                              Не може да се казват нещата до половина. Половината истина е полу-истина. Тоест лъжа.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X