Известие

Collapse
No announcement yet.

Много здраве на всички онези....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    На това му се вика "непроверен издател".
    Колега, като си казал "А" ще кажеш и "Б".
    Не може да се казват нещата до половина. Половината истина е полу-истина. Тоест лъжа.
    Не мога да ти помогна ако си мислиш,че това което съм написал е лъжа.И ако си изчел по нагоре какво съм казал ще разбереш,че коментарът ти е излишен.И нека да не си бърборим ей тъка.По нагоре казах,че ми се иска да споделят и колеги натъкнали се на подобен проблем.
    Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
      Не мога да ти помогна ако си мислиш,че това което съм написал е лъжа.И ако си изчел по нагоре какво съм казал ще разбереш,че коментарът ти е излишен.И нека да не си бърборим ей тъка.По нагоре казах,че ми се иска да споделят и колеги натъкнали се на подобен проблем.
      Айде кажи кои са, защото така лепиш клеймо и на коректните!!!!!!!!!!

Страх ли те е?
      Напиши ми ги на ЛС, аз ще ги напиша.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Нямам нужда от помощ и не съм казал, че лъжеш.
        Просто, когато се пуска тема е задължително да се пише по темата, както и когато обвиняваш, да посочиш конкретният виновник.
        Иначе всички ще се чувствуваме виновни.
        Времето на колективната безотговорност свърши.
        Или имай смелостта и казвай кой е говедото или не пускай тема.
        Простичко е.
        Като извадиш пищова - стреляй!
        Иначе тебе ще те застрелят!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

На мене на времето ми трееше части за друга кола и видях зор,с намирането,на края се регистрирах във форума на дадената марка за да си пусна тема ,в купува,ма и там видях зор неможеш да пускаш теми в купува ако нямаш ,известен брой мнения,а в продава па ти трее много повече.Нека модовете да сложат 200 мнения или повече за продава,и тогава тия форумни продавачи ,дето се навъртат,като цветарки,ще изчезнат.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            На мене на времето ми трееше части за друга кола и видях зор,с намирането,на края се регистрирах във форума на дадената марка за да си пусна тема ,в купува,ма и там видях зор неможеш да пускаш теми в купува ако нямаш ,известен брой мнения,а в продава па ти трее много повече.Нека модовете да сложат 200 мнения или повече за продава,и тогава тия форумни продавачи ,дето се навъртат,като цветарки,ще изчезнат.
            И представи си тогава колко глупости трябва да се изпишат за да натрупат необходимия брой мнения.
            Просто когато нещо закъснее не го взимаш и некоректния си плаща за това.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              И представи си тогава колко глупости трябва да се изпишат за да натрупат необходимия брой мнения.
              За това както каза един от колегите,трябва си ни темичка къдедо да висят имената на пишман търговците.Според мен също няма да помогне ограничение в мненията,най малкото защото последния дето ме завъртя е с 1300 мнения някъде.
              Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

Не че не си прав,ма не е и точно така,понеже аз видях зор да ги напиша дадените мнения,и понеже нямам такава кола незнам и какво да пиша,ма с мнения от рода ,,Да колега,, Прав си колега,,ги натрупах,ма ти виждаш веднага,че това не е човек ,кадето пише понеже има тази кола или има нужда от нещо,просто се усеща присъствието,на някой по друга причина.

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

За това както каза един от колегите,трябва си ни темичка къдедо да висят имената на пишман търговците.Според мен също няма да помогне ограничение в мненията,най малкото защото последния дето ме завъртя е с 1300 мнения някъде.
                И това е решение пуснете една тема или пишете лично на модовете да пуснат една ,аз лично съм ЗА.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                  Не че не си прав,ма не е и точно така,понеже аз видях зор да ги напиша дадените мнения,и понеже нямам такава кола не знам и какво да пиша,ма с мнения от рода ,,Да колега,, Прав си колега,,ги натрупах,ма ти виждаш веднага....
                  Така ще падне и предлагането, което може да доведе до вдигане на цените, не всички са некоректни, тези които не пишат. Някои се занимават само с търговия, защо да пишат?
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз отдавна свикнах да проверявам хората и да не се занимавам с приходящи. Освен в много редки случаи.
                    Виж с хора, с които се познаваме лично, до сега не съм имал проблеми.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Така ще падне и предлагането, което може да доведе до вдигане на цените, не всички са некоректни, тези които не пишат. Някои се занимават само с търговия, защо да пишат?
                      Е да за жалост е точно така.Аз нямам нищо против коректни момчета да си продават части ,аз лично съм купил доста неща от нашия форум,и до сега съм много доволен,ма как да се отсеят тези които искат наистина да работят,и тези които искат да лъжат и мамят.
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Както и да го въртим и сучем, трябва да бъде забранено на потребители под 100 мнения и стаж под 6 месеца въобще да публикуват обяви. Такива, които само продават да си пускат обявите в платения раздел. Също да се сложи и система iTrader към форума, където всеки ще може да вижда каква репутация има от предишни сделки съответния потребител. Така е в други форуми, където всеки под 100% рейтинг изгаря. Тук всеки стронцо може да те метне, след което единственото което можеш да направиш е да пиеш една студена вода... Но нищо от горните неща няма да стане, защото на никой не му пука за този форум...

Comment

Working...
                        X