Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко струва да си сложиш парно на дърва.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря ви колеги ,на всички отзовали се на питането ,всички сте прави ,значи апартамента е нов има алуминиева дограма нова, изолиран,и там както казват саниран,избата ми е под самия апартамент под хола,и под една от спалните,аз затова искам котел в избата понеже се намира на 2 метра от апартамента,и аз в избата никога нямам нищо,та там ще седят и дървата,на топло до котела,да са сухи.Питам понеже просто искам да знам ориентировъчно ,колко пари трее ,сега 1000 лева в повече не са от значение,ма понеже чета ,че голяма част от компонентите за парното от горе долу добро качество ,са италиянски,а аз живея от 12 години в Италия мога да си набавя нещо от тука.Просто сондирам мнение понеже утре може да ми падне тука котле или радиатори,и искам да знам какви характеристики трее да имат и горе долу какви пари мога да дам.Аз задължително ще наема професионалисти лятото да го направят,ма и те не трее да ме бръснат без сапун,понеже аз благодарение на вашето инфо няма да съм бос по темата.Благодаря на всички момчета които се отзоваха на моето питане,понеже поне една тема в този форум се разви професионално.Препоръки за фирми на територията на Видин също ще са ми от полза.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Щом не искаш пелети бих ти препоръчал котлите ОРОР серия Н почват от 12 киловата .Предназначени са за апартаментно ползване т.е. не е задължително да имаш котелно . Имат вграден бункер и 2 клапи за въздух в зависимост от използваното гориво . Също и много лесно обслужване благодарение предно тласкащата скара .
      Недостатък им е че дървата трябва да ситно нацепени , но почнеш ли да го ползваш на въглища ще забравиш за дървата .
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

Working...
      X