Ако има хора във форума които са от тези градове в което не се съмнявам искам да ги помоля да ми оставят телефоните на моргите в града им че спешно ми трябва да проверя за двигател или поне блок с буталата за Алфа 155 2.0 16 V mod:AR67204.Искам да им благодяря предварително че вече ми писна да гледам любовницата си да стои пред блока.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бургас и Варна ако могат да помогнат ! ! !
Collapse
X
-
)
Първоначално публикувано от LiTtLeRoCkМерси много колега.Очаквам колегите от Бургас да се включат и те.
Автоморга "Франц" Комлукс, завод Металик, след газостанцията на пътя за Илия Бояджиев
056 855472
056 852112
088 8746042
Автоморга "Хелмут", зад Шел-а в Комлука
056 845873
ПП. Не разчитай особено за части за Алфа обаче
Comment
-
Aвтоморга "Йонас" за техникумите и още една до "ВАМО" . Телефоните са в офиса. Но не съм виждал 2,0л мотор . Зад техникумите имаше преди нова година 1,8л мотор.
Има още 1 морга - в с.Каменар, но е много зле. Там има части за 33 ки.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Морга "Жормани" 052/505681 До "ВАМО".Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment