Известие

Collapse
No announcement yet.

Ранобудна тема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    Ми аз се връщам в къщи нормално след 23 часа,и преди да си легна ,викам чакаи да видя малко форума,ма ме хване тока като прочета супер дивотии,та да си доидем на приказката,и ти ли искаш да се заяждаш или просто си поредния супер образован пилот на летяща чиния,кадето не е бил в чужбина.Ако търсиш да се заяждаш с мен ,просто нямаш грижа като пиша на прасето,ще добавям и твоя ник.
    Аз никога не съм излизал от Бг доволен и щастлив съм от тона на днешното ти мнение...................заяждането отдавна съм го отписал,особено с радиото....................
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Аз никога не съм излизал от Бг доволен и щастлив съм от тона на днешното ти мнение...................заяждането отдавна съм го отписал,особено с радиото....................
      Тона се определя от събеседника ,ти не си ми не приятен,просто много издигаш в култ 159 ката и аз ти напомням само чат пат,из форума да стъпиш малко на земята,понеже си и механик,а всички механици знаят колко е смотана тази кола.
      Прасето е друг чешит ,там трее подобаващи обноски,и от съображения ,че все пак е публично пространство ,аз се предържам към рамките на нормалното,просто нямаш идея с каква простотия мога да разполагам когато се касае за подобни смешници.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Ми аз се връщам в къщи нормално след 23 часа,и преди да си легна ,викам чакаи да видя малко форума,ма ме хване тока като прочета супер дивотии,та да си доидем на приказката,и ти ли искаш да се заяждаш или просто си поредния супер образован пилот на летяща чиния,кадето не е бил в чужбина.Ако търсиш да се заяждаш с мен ,просто нямаш грижа като пиша на прасето,ще добавям и твоя ник.
        Виж ми подписа. Така набързо се лекуват папагали, които не искаш да четеш.

Comment

Тона се определя от събеседника ,ти не си ми не приятен,просто много издигаш в култ 159 ката и аз ти напомням само чат пат,из форума да стъпиш малко на земята,понеже си и механик,а всички механици знаят колко е смотана тази кола.
          Прасето е друг чешит ,там трее подобаващи обноски,и от съображения ,че все пак е публично пространство ,аз се предържам към рамките на нормалното,просто нямаш идея с каква простотия мога да разполагам когато се касае за подобни смешници.
          Ти основно образование имаш ли?
          Питам сериозно, не се заяждам.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Ти основно образование имаш ли?
            Питам сериозно, не се заяждам.
            Да завършил съм за секс инструктор,мога да ти помогна ако имаш нужда.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

абе Суси видя ли бе?доживях да ме сложат под общ знаменател с тебе,вече сме рамо до рамо в игнор списъка,видя ли си сега истинското лице -ората не сакат а чуват за назе дали мръдаме,не се разтроиваи остави ги те са непросветени но така както е тръгнало скоро ще си пишеме няколко човека в Общи и то най достоините.

Comment

Да завършил съм за секс инструктор,мога да ти помогна ако имаш нужда.
                Ясно, темата за основното образование те притеснява.

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                абе Суси видя ли бе?доживях да ме сложат под общ знаменател с тебе,вече сме рамо до рамо в игнор списъка,видя ли си сега истинското лице -ората не сакат а чуват за назе дали мръдаме,не се разтроиваи остави ги те са непросветени но така както е тръгнало скоро ще си пишеме няколко човека в Общи и то най достоините.
                Лепили са ме с най-различни.
                Има и един дето ме е игнорирал заедно с Рубиг и Линксист.
                При този съм в комбинация с теб.
                А умника на апенините, богът на монтьорите, докторът на техническите науки, НиколА 69 ме залепи заедно с Мордохито.
                Ама няма как, мордохито много му го нахака с това ауди 50, голям смях падна.
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Ясно, темата за основното образование те притеснява.

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Лепили са ме с най-различни.
                  Има и един дето ме е игнорирал заедно с Рубиг и Линксист.
                  При този съм в комбинация с теб.
                  А умника на апенините, богът на монтьорите, докторът на техническите науки, НиколА 69 ме залепи заедно с Мордохито.
                  Ама няма как, мордохито много му го нахака с това ауди 50, голям смях падна.
                  Къде къде Аудфи 50,дай да чета моля те............

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ауди 50 е страхотна машинка, защо се подигравате? Защото е с 3 врати ли? Или защото може би според вас е менте на поло?
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• 1.
                      Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      "Специализираните" масла за вериги, супорти, там където непрекъснато са в разход, не са нищо друго, а просто филтрирани, отработени моторни и редукторни масла.
                      Те не струват дори и лев, защото ги взимат без пари.

Имах Ауди 50 и за него взех скъпи и прескъпи лагери за главината. Отидоха си за два месеца. После в Бг си взех Тимкен за десет лева и така си е и до днес.
                      Не винаги по-скъпото е по-добро
                      2.
                      Аз колега от 20 години работя механик ,имал съм и 2 мои сервиза,сега от около 10 години продавам коли,та ако ми отвориш очите ,за Ауди 50 ще ти бъда благодарен,понеже познавам,АУДИ 80,90,100,200,5000,5000s,А3,А4,А5,А6,А8,R8,RS3,RS4 ,RS5,RS6,Q5,Q7,И още много други модели,ма сигурно измежду годините и моделите AUDI 50 ми е убегнало,та ако не ти искам много поясни ми.Или може би е лимитирана серия като онази 155 ца 2.5 V6 4x4 ,кадето трееше да ти доиде от гърция,ма види се остана в Византия заедно с другата алфа,8Ц ,и ако и интегралето на колегата,от германия е там,То тия византиици си имат вече колекция от яки италянкиТа по темата мразя гърците и въздухарите,ти от кой си ,ако не е таина.
                      3.
                      Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Серията изобщо не е лимитирана. Произвежда се от 1974 до към 78-ма.
                      До 1975 се произвежда под марката Ауди 50, а след това същият явтомобил става първото Поло на Фолксваген.
                      Ето защо у нас е известно Полото, а не Ауди 50. Заради него в най-селският форум у нас, Офроуда се разрази истинска буря от подигравки. Намери се обаче един човек, който беше чукнал в нета и им го показа.
                      Модела е известен с изключителната си динамика.
                      При собствена маса от 650 кг и мотор 1.3, зверчето се изстрелва като куршум по баирите. Динамиката му е много подобна на алфа 33 1.7.

По втората част на питането ти:
                      155-цата, заради която падна и доста смях не беше в Гърция, а в Италия. Чети внимателно!
                      Писах това, което ми бяха казали и го бях съвсем точно казал.
                      Обаче май и нашият форум се пълни с въздухари и селяни, клавиатурни рацери, готови във всеки момент да леят помията на собственото си невежество.
                      Не е важно колко сервиза си имал, а как са работили!
                      http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CDMQ9QEwAQ
                      http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...D0%B4%D0%B8_50

Ето ти чети и повече не се захващай с мене!
                      Мразя селяниите!

Колко ли време му е трябвало да изброи всички тези модели на Ауди.
                      К.М.

Comment

• А бе откъде тази виртуална злоба, без да се познавате....имам чуството, че ако се видите на живо...няма какво да си кажете....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          1.

2.

3.

Колко ли време му е трябвало да изброи всички тези модели на Ауди.
                          С една малка поправка,в началото даже не се е казвало Поло,а Дерби и е било само седан-аз имах такъв сандък за около година,жена ми се научи на него да кара....................
                          The Volkswagen Polo range continued to evolve, with the Volkswagen Derby notchback version, despite being developed by Audi at Ingolstadt, branded as a Volkswagen and launched in 1977. Subsequently the Volkswagen Polo has evolved through numerous generations to the present day.

П.С.Един съсед като бях дете имаше Ауди 60

---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          А бе откъде тази виртуална злоба, без да се познавате....имам чуството, че ако се видите на живо...няма какво да си кажете....
                          Ами имах хора,които не си заслужава дори да ги поглеждаш на живо,нали знаеш че начина на държание изпъква дори във форумите

Comment

• Сетих се, че скоро видях едно Ауди 30 тука в София. Беше точно срещу супермаркет "Елемаг" до Симинарията ...... Нищо чудно още да си е там
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

• Ауди 50 е мн яко с удоволствие бих си карал едно такова реставрирано
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Ауди 80 L беше първата ми кола.

Нямаше кой да ми излезе на старт.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X