If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук масово се толерират хора,които перманентно пишат пияни във форума и се заяждат постоянно,разбираш ли защото те са нещо повече от нас простосмъртните..................щот са бай Ганьовци
Ти си харесан да стоиш на входа с дрегера и пропускаш по съвест
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Тук масово се толерират хора,които перманентно пишат пияни във форума и се заяждат постоянно,разбираш ли защото те са нещо повече от нас простосмъртните..................щот са бай Ганьовци
Я ги изброй поименно простосмъртни ми Андрешко
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
О Великий,О Прекрасний,я посочи кои са тези пияници?
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
п.п. Според мен, този форум трябва да се върне към методите на модериране от преди.
Мнението си по въпроса за модерирането може да го отнесеш в правилния раздел .
Тук коментираме заключването на определена тема (макар и малко закъсняло ) .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Трябва самоАнализ,тогава всички ще разберете за какво става дума........................ и всъщност сте ми през ююююююююю
И ти през моя не се притеснявай
Сладур си Мурджев...сладур
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
п.п. Според мен, този форум трябва да се върне към методите на модериране от преди.
Чшшшшшшш, чишльо, хайде да не ръсиш обиди без да си наясно за какви хора става дума.
Чишльо е смесен генотип на пикльо и дришльо.
Моля тази тема също да бъде заключена.
Темата, която бе заключена изобщо не биваше да съдържа дискусия. Това е правило.
Задължение на длъжностните лица бе да разяснят какви са правилата.
Моля заключете тази тема и почистете коментарите съдържащи псувни и простотии в заключената вече такава.
Не се прави така бе мама му стара, как е възможно една житейска драма да се превърне в кенеф.
Майната му на целия тоя кенеф, който сътворихте, гнусно, жалко и противно ми е.
Е, това е!
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Чшшшшшшш, чишльо, хайде да не ръсиш обиди без да си наясно за какви хора става дума.
Чишльо е смесен генотип на пикльо и дришльо.
Моля тази тема също да бъде заключена.
Темата, която бе заключена изобщо не биваше да съдържа дискусия. Това е правило.
Задължение на длъжностните лица бе да разяснят какви са правилата.
Моля заключете тази тема и почистете коментарите съдържащи псувни и простотии в заключената вече такава.
Не се прави така бе мама му стара, как е възможно една житейска драма да се превърне в кенеф.
Майната му на целия тоя кенеф, който сътворихте, гнусно, жалко и противно ми е.
Е, това е!
Форума е в това състояние благодарение на глистосери като теб. Повечето нормални потребители отдавна го посещават от дъжд на вятър или изобщо не пишат в него. В авто форумите по принцип нивото е ниско, ама с хора като теб направо достига нови низини на простотията.
Форума е в това състояние благодарение на глистосери като теб. Повечето нормални потребители отдавна го посещават от дъжд на вятър или изобщо не пишат в него. В авто форумите по принцип нивото е ниско, ама с хора като теб направо достига нови низини на простотията.
Дай ми определение на простотия бе, Мен?
Дай ми, покажи ми го онова ниво от миналото, в което всеки се мазнеше на измислени и изкуствено отгледани авторитети бе, мен.
Бъркаш цинизма с простотията.
Изобщо си далеч от елементарни житейски истини.
Кои са тези нормални потребители?
Самозабравили се и самовлюбени мустели, с огромна необходимост да поддържат своето его, чрез мазници като теб ли?
Бееегай.........
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Дай ми определение на простотия бе, Мен?
Дай ми, покажи ми го онова ниво от миналото, в което всеки се мазнеше на измислени и изкуствено отгледани авторитети бе, мен.
Бъркаш цинизма с простотията.
Изобщо си далеч от елементарни житейски истини.
Кои са тези нормални потребители?
Самозабравили се и самовлюбени мустели, с огромна необходимост да поддържат своето его, чрез мазници като теб ли?
Бееегай.........
Не. Просто хора, които пишеха за коли, двигатели и разискваха разни интересни технически теми относно любимата марка автомобили. Обаче вече се пише за комунисти, капиталисти, ядене, пиене, е*ане и разни други житейски "истини". Остани си със здраве.
Comment