Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъди себе си, стани селянин!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Явно не си много на ти с английския Важното е че си гражданин (или поне се мислиш за такъв де) )
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

що ти превеждаш международните въпроси на срещи на на посланика ли какво? я ми преведи Razzle Dazzle? цял ден те чакам от няколко форума да се появиш а ти си ми бил под ръка.

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        Интересни хора...дори пишат на диалект а се имат за големите граждани...пощурелия имам в предвид (running wild - пощурял)..за сметка на това е майстор на късия разказ...
        Пише се "имам предвид", а не "имам в предвид".
        Диалектът не те прави селянин.
        Напротив, той ти дава идентичност на произхода, показва родното ти място.
        Ако говоря на "че", "хОдим", "бЕх", казАх" не означава, че не съм родом от София.
        Виж, ако някой мИека то определено идва от район не свързан със София.
        Но всеки род в даден момент преживява миграция.
        Когато бях студент бях изумен, защо моите колеги от провинцията не желаеха да излизат от рамките на студ. град., всичко правеха там.
        После осъзнах, че може би изпитват някакъв страх от големия град, от варианта да отидат някъде и да не познават никой. Интересна е тази тема.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          що ти превеждаш международните въпроси на срещи на на посланика ли какво? я ми преведи Razzle Dazzle? цял ден те чакам от няколко форума да се появиш а ти си ми бил под ръка.
          Чакай си, аз имам по-важни работи в момента

Comment

разбирам,стискам ти палци да ти е спорна седмицата бъди все така находчив полиглот и с появата си внасяй всеки път свеж полъх в форума.

Comment

хапнах страшен бобец преди малко...така че може да не е толко свеж полъха

Comment

Заблуда е, че се образуват много газове от боб, пет пъти повече се образуват от картофи.
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Заблуда е, че се образуват много газове от боб, пет пъти повече се образуват от картофи.
                  Това за прасетата ли важи или за хората?
                  2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Това за прасетата ли важи или за хората?
                    За хората.
                    Мога да ти го обясня и по-сложно, но не знам дали ще ме разбереш.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      А що не пърдя от картофи?
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        А що не пърдя от картофи?
                        Ами не си прасе
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

То ако става дума за за пърдене, и от зеле се пърди.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

човек не можеш да ме стреснеш с нищо,щом преди изкарвах отвратени хората от кафето и никой не иска да спи с мене в една палатка,рецептата е шпек салам с 4 варени яйца а най добре е бразилски пилешки дроб замразен взимаш и го панираш 1 кило и го хапваш и след 4 часа няма да можеш да останеш на саме с себе си,аз съм се отвращавал по 8 секунди трещиш,ставал съм си съм се отвивал и бягам,един път си бях взел зимата такъв елексир за Щъркела бяхме на риба зимата и хората от залива се потресоха,тествай се ще се забавляваш сериозно.

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:27 ----------

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                            То ако става дума за за пърдене, и от зеле се пърди.
                            и от царевица е доста.

Comment

Това е от наградите Дарвин
                              Наградите Дарвин се раздават ежегодно на хора, които са направили огромна услуга на генетичния фонд на човечеството, умирайки по особено тъп начин.

Да произвеждаш метан
                              Ужасна диета и липса на проветрение станала причина за смъртта на човек, задушен от собствените си газове. Аутопсията паказала наличие на голямо количество метан в организма му. Той се хранил само с боб, зеле и още няколко продукта. Той умрял в съня си, тъй като всички врати и прозорци били затворени. Трима спасители, дишали от въздуха в стаята, се разболели, а един постъпил в болница

ето и останалите да се забавлявате
                              http://lemons.btourism.com/darwin.php?page=0
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Това е от наградите Дарвин
                                Наградите Дарвин се раздават ежегодно на хора, които са направили огромна услуга на генетичния фонд на човечеството, умирайки по особено тъп начин.

Да произвеждаш метан
                                Ужасна диета и липса на проветрение станала причина за смъртта на човек, задушен от собствените си газове. Аутопсията паказала наличие на голямо количество метан в организма му. Той се хранил само с боб, зеле и още няколко продукта. Той умрял в съня си, тъй като всички врати и прозорци били затворени. Трима спасители, дишали от въздуха в стаята, се разболели, а един постъпил в болница

ето и останалите да се забавлявате
                                http://lemons.btourism.com/darwin.php?page=0
                                тука има и по-кофти случай,не ми се пишат имена и прякори ама известен столичен дилър на кока той и жена му надрусани сложиха да си къпят бебето в ваната и го свариха с вряла вода.

Comment

Working...
                                X