Известие

Collapse
No announcement yet.

Добре познаващият скарата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Скаричката пред мола е цигания пред иначе селския магазин.
    Съвсем нормално.
    Трябва да има къде да се плюска скара.
    Иначе разговорите от сорта:
    Къде сереш?-У мола що?
    Къде спиш?-У мола що?
    Къде пиеш?-У мола що?
    Къде се е..ш?-У мола у кенефа!
    Няма да са актуални

То не че в чужбина в моловете не е пълно с 80% деградирали млади хора,що У нашио да нема скара отпред?
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 13:54.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Скаричката пред мола е цигания пред иначе селския магазин.
      Съвсем нормално.
      Трябва да има къде да се плюска скара.
      Иначе разговорите от сорта:
      Къде сереш?-У мола що?
      Къде спиш?-У мола що?
      Къде пиеш?-У мола що?
      Къде се е..ш?-У мола у кенефа!
      Няма да са актуални

То не че в чужбина в моловете не е пълно с 80% деградирали млади хора,що У нашио да нема скара отпред?
      Е като дойде някой на екскурзия "на мола" къде да хапне, ако не на скарата отпред.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Тогава няма смисъл от темите " скапана държава, без пари сме " и т.н. Селянията е на много високо ниво.
        Темата "изкарай пари - не ми дреме " е по-силно втълпена в главите ни от всичко друго ... Амин
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Не мога да разбера, какво ви пречи скарата, като самият МОЛ е противоестествен и ги нацвъкаха все по места, където бяха паркове или градинки. Някога по тях натискахме колежките, а сега дечурлигата какво да правят, като моловете обсебиха териториите за чукане и за по една бърза свирка.
          Вярно, че чукането в късна есен в парка си е приключение, но поне не е като в кенефа на мола.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Обичам скарите, но наистина понякога ги шляпат за щяло и нещяло на най-различни неподходящи места.

Преди няколко години на един концерт на Rаinbow в Каварна бяха нашляпали няколко на площада и по време на концерта смърдеше яко и пушеците се примесваха с димните ефекти на сцената, като през цялото време разни изгаднели типове се шматкаха насам-натам, а след това се бяхме осмърдяли.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Не мога да разбера, какво ви пречи скарата, като самият МОЛ е противоестествен и ги нацвъкаха все по места, където бяха паркове или градинки. Някога по тях натискахме колежките, а сега дечурлигата какво да правят, като моловете обсебиха териториите за чукане и за по една бърза свирка.
              Вярно, че чукането в късна есен в парка си е приключение, но поне не е като в кенефа на мола.
              с нетърпение ти чакам поредицата от романтични разкази как сте олабвали жилата по твое време в парка ще е хит сигурен съм

Comment

Молът е нещо страхотно, аз ги харесвам!
                Прекарвал съм над 4 часа в молове.
                Кой МОЛ в София е построен на паркова територия?
                На село, ако сте се пипкали по селските горички, в София по-рядко го правим.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

http://news.plovdiv24.bg/458988.html
                  Майните са имали проблем със скарата, като че ли.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Честно казано мен лично ми е странна суши манията, вместо скарата.Ама нейсе,
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Ами да, прав си !!
                      По-добре да оставим абсолютно всичко, както си било преди 30-40 години и да не се развиваме .
                      И не ми казвай, че можем да се развиваме без да се строи.

Важното е - СЕЛЯНИЯТА ДА ЖИВЕЕ !
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Честно казано мен лично ми е странна суши манията, вместо скарата.Ама нейсе,
                        В Европа е забранена консумацията на прясна сурова риба, сушито не е съвсем суши

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          В Европа е забранена консумацията на прясна сурова риба, сушито не е съвсем суши
                          Да де, още по зле, на нищо не прилича Веднъж опитах една супа в едни мол разбира се, е такава помия и в казармата не съм ял....
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Суши не се прави само с риба.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Суши не се прави само с риба.
                              И ние имаме достъп до уикипедия

Comment

Жена ми прави страхотно суши, като много малка част от него е с риба. Всъщност важен е ориза, водораслите, соевия сос, горчицата (или уасаби) разните подправки и най-вече майсторлъка и трябва обезателно да има от онези малки рогозки за свиване.
                                Та да си пише каквото иска във википедията.....тук оценката е от стария кулинар

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X