Известие

Collapse
No announcement yet.

Тъп проблем с Мозила

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тъп проблем с Мозила

При всяко стартиране на Mozila ми излиза прозорец с текст:
    Този сертификат е вече инсталиран като удостоверител на сертификати.
    И бутон ДОБРЕ Дразнещо е и искам да го махна!
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Влез в настройките на браузера > advanced > encryption > validation > и ако има отметка най-отгоре на таблицата (OCSP) я махни и пробвай.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Няма махане неговата кожа ..
      sigpic

Comment

Погледни в допълненията на браузера (add-ons) какво има вероятно нещо се е набутало след някой ъпдейт.
        Погледни също така в списъка с инсталираните програми за нещо инсталирано допълнително и касаещо браузера (от сорта на някой досаден тулбар)
        Можеш също така да пробваш да го деинсталираш и да си дръпнеш друга дистрибуция от сигурно място (за предпочитане от сайта им).
        Ако си спомняш времето от когато се е появил проблема, може да направиш и систем рестор на точка отпреди това време.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Май ще си го кликам да не си отворя по-голяма работа, мислех, ако опират нещата до някоя отметка да го махна, но явно няма да стане толкова лесно. ecotronic мерси!
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Май ще си го кликам да не си отворя по-голяма работа, мислех, ако опират нещата до някоя отметка да го махна, но явно няма да стане толкова лесно. ecotronic мерси!
            ползвай Chrome... върши много по хубава работа
            155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Отиди в помощ на браузара, от падащото меню избери опцията Информация за отстраняване на неизправности и като се отвори страницата натисни бутона на който пише Анулиране на Firefox.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

При всяко стартиране на Mozila ми излиза прозорец с текст:
                Този сертификат е вече инсталиран като удостоверител на сертификати.
                И бутон ДОБРЕ Дразнещо е и искам да го махна!
                Случайно да ползваш електронен подпис на този компютър?
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Хром си ползвам за други неща, Мозилата и тя ми трябва за работа иначе ми е най-лесно с метлата, ама после ще бера ядове
                  sigpic

Comment

Хром си ползвам за други неща, Мозилата и тя ми трябва за работа иначе ми е най-лесно с метлата, ама после ще бера ядове
                    Горният ми въпрос не е риторичен. Сертификатите за поверителност се асоциират с дефолтният браузер и ако не са правилно инсталирани, създават такива проблеми, още повече, че от скоро се промениха форматите на сертификатите и се налага инсталиране на специфичен софтуер.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Горният ми въпрос не е риторичен. Сертификатите за поверителност се асоциират с дефолтният браузер и ако не са правилно инсталирани, създават такива проблеми, още повече, че от скоро се промениха форматите на сертификатите и се налага инсталиране на специфичен софтуер.
                      Да, ползвам извинявай не ти видях поста. Явно там са омотали нещо. На всеки прозорец ми излиза това съобщение дори и да отварям картинки Доста досадно, но явно няма как.
                      sigpic

Comment

Да, ползвам извинявай не ти видях поста. Явно там са омотали нещо. На всеки прозорец ми излиза това съобщение дори и да отварям картинки Доста досадно, но явно няма как.
                        Има начин. Деинсталирайте сертификата и го инсталираите правилно след това. При Мозилата сертификатът се инсталира по-особено, а и ако не ти е дефолтен браузер, по-добре не инсталирай сертификата през нея, а през дефолтния браузер.

Comment

Working...
                        X