Известие

Collapse
No announcement yet.

Байрам е!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хората са казали - убий глупака с мълчание, искрено се надявам да имаш дъщеря да ти докара някой сириец в къщата, айде свободно сега
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

ти цитирай прогресивно какво са казали хората само не деи да ругаеш че ще се появи некой мод пристрастен към бановете и ще ти изчезне зеленкото от ника като аналоговият сигнал,аз не искам да става така защото ти и пазарджишката хипотеза Дуоомти сте богатство за форума,са какво ще доведе дъщеря ми не знам може и некои като тебе да ми доведе драги ми зетко го омаам с лопатата като не ми ареса бабу баба па му ареса,спирай си радиото в колата да можеш по-добре да чуваш вътрешните гласове които ти говорят иначе не можеш да ги отсееш претоварена ти става информацията.

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        Човек псува когато е безсилен
        Човек псува, когато се е приготвил да ебе майката на някого според мен.

Ти замислял ли си се, че за западно европейците ти си същия циганин, както са сирийците за теб. Предполагам ти е приятно от тази мисъл
        Lexus IS200

Comment

Колеги често казано не знам какво да кажа,хем искам да бъда безпристрастен,да уважавам мненията и възгледите на другите хора (религии) но някак си не мога да ги приема за равни дорасли до мисленето на съвременния човек.
          Пиша това защото днес сутринта един приятел(страшен националист) ми прати едно видео как група мъже със весели викове"Алах Акбар",смях и коментари отрязаха главата на един християнин.Честно това ми разката настроението за седмица напред.
          Между другото гледали ли сте руския филм "Чистилището"?
          Става въпрос за Чечня.Майка ми после 2 дена не можа да се съвземе.
          Не отричам че измежду тях има много стойностни хора заслужаващи огромен респект,но цялостното ми мнение за тях е че трябва да си стоят там където са се родили.
          Имам наблюдения върху тях от 4-ри държави,еми какво да ви кажа-80% от тях не работят,повечето живеят на гърба на правителствата други се занимават с неща за които няма да пиша тук че много дълго ще стане.Също така имам и много познати из между тях но само с един може да каже че съм се сприятелил(но пак си имам някакви вътрешни резерви).
          За да не ме сметнете за расист ще кажа че за мен религията не е от значение(не вярвам в Господ,Аллах ит.н),разделям хората само добри и лоши.
          п.п:Ако искате мога да постна "веселото" клипче.
          Поздрави!
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Шибани фанатици, правилно си писал да си стоят там, от където са!!!Цяла Германия се оплаква от турци половината Берлин е превзет от тях и интересното, е че дори тамошната полиция и власти немогат да се справят с ...(цензура)...!
            Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Най-после нормални хора...бях се притеснил за този форум

Comment

от какво ви е приятно не от сириици ни от турци ни от американци ни китайци ни цигани ни чеченци така ли?а от грузинци приятно ли е?от еврей?от арменци?от руснаци да ама да дойдат само жените че са хубави,това с клиповете с Чечня да беше видял руснаците как влачат с вързани за БТР а живи чеченци пак е страстно видео,не знам майка ти как ще го оцени и колко дена ще асимилира видяното,абе ако дойде некоя хубавица сириика и се овъртолите страстно нема да я питаш в какво вярва и бежанка ли е,ако ти подари нефтен кладенец и мерцедес нема да сте такива лоши форумни расисти.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                  като се дразниш празниш ли се,когато ти искам мнението за живота как да протече по подходящ за тебе начин тогава ще ми кажеш дотогава се дразни колкото си искаш ако дразнението стане непоносимо се блокирай сам от целият форум заври си главата в пясъка.
                  Пиша ти бавно, за да ме разбереш. Аз, tribaleo и който и да е от този форум може да пишем свободно своето мнение, поне докато спазваме правилата на форума. Ти в ролята на какъв даваш квалификации кой какъв е и какво може и не може да пише? Това, че нямаш личен живот и висиш постоянно тук ли ти дава вдъхновение да си на всяка манджа мерудия? И точно ти ли се намери да даваш акъл на хората, който на 36 години още не си успял да създадеш семейство и единственото ти удоволствие в живота е да тровиш нечии нерви? Ти ще си караш вечно така, защото си злобно човече а съдбата е справедлива. Тези думи не ти ги пиша със злоба, а с огромно съжаление към теб и тези като теб. Няма смисъл да се пънеш да ми се обясняваш, няма да те прочета. Не мисля, че твоята жалка личност заслужава и капчица повече внимание. Другия път преди да нападаш хора, които с нищо не са те провокирали се замисли дали твоя собствен задник не е насран до ушите, преди да гледаш в гащите на другите. Ето и един музикален поздрав, точно за теб... http://www.youtube.com/watch?v=l7ISmZ0V77k

Съжалявам за нормалните хора в този форум, че трябва да стават свидетели на простотии като тази, която спретна "колегата"...

Comment

Хората са казали - убий глупака с мълчание, искрено се надявам да имаш дъщеря да ти докара някой сириец в къщата, айде свободно сега
                    Имам колега сириец, който е женен за българка. като гледам как се грижи за нея и семейството си, честно казано предпочитам зет като него, отколкото някой кресльо. дето хал хабер си няма от това кой кой е
                    Ще ми се да те видя ти как ще изглеждаш, ако си дошъл от ада на кланетата и си успял да опазиш семейството си по път дълъг 3-4 000 км.
                    Иначе е най-лесно да развиваме теории за непълноценността на расите.

Зиг хайл!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
                      Колеги често казано не знам какво да кажа,хем искам да бъда безпристрастен,да уважавам мненията и възгледите на другите хора (религии) но някак си не мога да ги приема за равни дорасли до мисленето на съвременния човек.
                      Пиша това защото днес сутринта един приятел(страшен националист) ми прати едно видео как група мъже със весели викове"Алах Акбар",смях и коментари отрязаха главата на един християнин.Честно това ми разката настроението за седмица напред.
                      Между другото гледали ли сте руския филм "Чистилището"?
                      Става въпрос за Чечня.Майка ми после 2 дена не можа да се съвземе.
                      Не отричам че измежду тях има много стойностни хора заслужаващи огромен респект,но цялостното ми мнение за тях е че трябва да си стоят там където са се родили.
                      Имам наблюдения върху тях от 4-ри държави,еми какво да ви кажа-80% от тях не работят,повечето живеят на гърба на правителствата други се занимават с неща за които няма да пиша тук че много дълго ще стане.Също така имам и много познати из между тях но само с един може да каже че съм се сприятелил(но пак си имам някакви вътрешни резерви).
                      За да не ме сметнете за расист ще кажа че за мен религията не е от значение(не вярвам в Господ,Аллах ит.н),разделям хората само добри и лоши.
                      п.п:Ако искате мога да постна "веселото" клипче.
                      Поздрави!
                      Да избоявам ли колко случаи има на християни американци избиващи непълнолетни ученици в училище в мирно време? Може би това е по- малко брутално от това да отрежеш главата на някого по време на война?

Ей, не виждате по далече от носовете си...
                      Lexus IS200

Comment

Крайности винаги е имало и от двете страни.
                        Отрепки също.
                        Тук говорим за средностатистическия мюсюлманин, българин, сириец и пр.

Необоснована и ненормална е омраза и ненавист между такива хора, още по-малко пък в ситуация в която нещата опират до живот или до смърт.

А иначе национализмът на никого не е донесал нищо добро.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Имам колега сириец, който е женен за българка. като гледам как се грижи за нея и семейството си, честно казано предпочитам зет като него, отколкото някой кресльо. дето хал хабер си няма от това кой кой е
                          Ще ми се да те видя ти как ще изглеждаш, ако си дошъл от ада на кланетата и си успял да опазиш семейството си по път дълъг 3-4 000 км.
                          Иначе е най-лесно да развиваме теории за непълноценността на расите.

Зиг хайл!
                          Това тук не са бежанци а икономически емигранти, а защо не коментирате това че любимите ви сирийци изхвърлят или продават помощите?? А?? Доста от тези хора тук имат чисто африкански черти...не мисля че са сирийци....а какви са(на това сами си отговорете). Май не ви е ясно че Европа ни използва за бунище за сякаква измет....тези сирийци като искат само мир..защо не остават в Турция..там война няма....защоли..защото са чули че като дойдат в Европа ще има ядене и дом без пари..а те ще седят по цял ден и ще правят кочина...някой от вас влизал ли е в такова общежитие....защото аз съм и мога да ви кажа че това не са хора а паразити...на всякъде е уникална кочина...а те седят отвън и не си мърдат пръста..може би очакват и да им чистиме а??? Много е лесно да си развивате самарянските теории без да сте видяли за какво става на въпрос...хора като вас са изключително заблудени и от това страдаме всички ние...от това ще страда и родината ни...докато вие се правите на търпеливи..широко скроени и големите европейци държавата ни се залива с всякаква паплач...за пореден път ще кажа че хора с такова мислене са предатели!!

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Крайности винаги е имало и от двете страни.
                            Отрепки също.
                            Тук говорим за средностатистическия мюсюлманин, българин, сириец и пр.

Необоснована и ненормална е омраза и ненавист между такива хора, още по-малко пък в ситуация в която нещата опират до живот или до смърт.

А иначе национализмът на никого не е донесал нищо добро.
                            Никой средностатистически мюсюлманин няма да заколи християнин. Нито обратното. Средностатистическите хора винаги се опитват да живеят в мир без значение на религията им. Такива неща не ги правят средностатистическите хора, освен в положение на война.
                            Lexus IS200

Comment

Това тук не са бежанци а икономически емигранти, а защо не коментирате това че любимите ви сирийци изхвърлят или продават помощите?? А?? Доста от тези хора тук имат чисто африкански черти...не мисля че са сирийци....а какви са(на това сами си отговорете). Май не ви е ясно че Европа ни използва за бунище за сякаква измет....тези сирийци като искат само мир..защо не остават в Турция..там война няма....защоли..защото са чули че като дойдат в Европа ще има ядене и дом без пари..а те ще седят по цял ден и ще правят кочина...някой от вас влизал ли е в такова общежитие....защото аз съм и мога да ви кажа че това не са хора а паразити...на всякъде е уникална кочина...а те седят отвън и не си мърдат пръста..може би очакват и да им чистиме а??? Много е лесно да си развивате самарянските теории без да сте видяли за какво става на въпрос...хора като вас са изключително заблудени и от това страдаме всички ние...от това ще страда и родината ни...докато вие се правите на търпеливи..широко скроени и големите европейци държавата ни се залива с всякаква паплач...за пореден път ще кажа че хора с такова мислене са предатели!!
                              Кажи според теб, какво трябва да направим? Да ги довършим с камъни ли?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

виж какво не съм те видял да снимаш репортаж в общежитията за да говориш на изуст,ако можеш аиде вкарай ни форума вътре да си снимаме и да си обсъждаме,абе да не ти бъркат в хладилника да са ти изяли нещо или да спят у вас и в колата ти?ти дори не ги виждаш нямаш контакти с тях освен по телевизията,дали ще гледаш за Овча купел или Африка все тая не ги виждаш не са у вас,ама ква мръсотия била ми ела ми видиш алфата след риболов...имах покълнало жито в нея под стелките,аиде щи пусна една снимка да видиш на 20 години какви съм ги вършил поне с еимаш за големият националист,зад тоя дето държи зеленото знаме 4 тия от ляво на дясно е Мартин Скума ми е главата с червена фанелка и черно яке това е през 1997 ма година,когато са ни гонили куките да ни мачкат и сме крещяли и палили и сме гонили чужденци по улиците ти къде беше?то от вас на компа е лесно излез на улицата и после ръси мозъци.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X