Известие

Collapse
No announcement yet.

Байрам е!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Байрам е!

Честит празник на колегите мюсюлмани във форума!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

السلام_عليكم
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      السلام_عليكم
      мир вам
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Честит им празник и да живеем в Мир.
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

представям си какво ядене какво плющене пада,чакай да ползвам темата някой има ли от Смилян от Родопите и може ли да намери смилянски боб няколко килограма ама гледан от хора за тях си домашен така да се каже и каква цена 2-3 кг.

Comment

Скоро гледах в турските форуми,има много теми където поздравяват християните с техните празници.И май пускаха тема в един диярбакърски форум честитиха 3 март на всички живи българи.
              Ама не съм много сигурен за последното щото ми куца превода от турски!
              Иначе да им е честит празника,и Аллах да е с тях и Аллах да е с вас!
              Скоро ше го вадиме/викаме Аллаха ама нейсе....
              Важното е че им честитите празника.
              Дано стане традиция на всеки турски календарен датник да се пуска тема.

Иво,може да се организирате с подопеченият ти Руменчо,така и така ви е на път от Перник,да вземете да помогнете на сирийците.Не са братя по вяра даже не знам дали празнуват байряка...
              Една темичка за помощ със сметка да отвориме?
              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 22:17.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

виж снимката на Мордохи до българското знаме,мислиш ли че ще пусне провокативна тема точно на тоя ден,писал е и преди че озверява като се погази българщината,по форумите се пишат доста неща дори мюсолманските,виж в нашия какво става,това е история изтърпели сме го както много други народи,всеки агресор си носи последствията ако щеш и Чингис хан и Германия и римляните,няма значение каква е религията щом е крайна и нехуманна и агресивна,трябва да можеш да прощаваш не да забравяш,родата ми е от Чипровци турлаците балканджиите знаеш за килимите и въстанието,бил съм и в клуба на БНРП ама с годините проумях доста неща,само да ти кажа че по време на воина безредици партизанска война-хайдутите тогава явно това е било начина да се сгазят желанията за освобождение,българите също са правили доста зверства,само ако спомена какво е сътворил Българският окупационен корпус в Сърбия за дни ще ревнеш с глас от срам като видиш сърбин и сръбско дете,казвам ти го защото в родата има проявени такива и се мислеше че има проклятие заради тия неща,след освобождението сме си го върнали на турското население има случаи през 1910 са извеждани накрай селото и трепани брутално-няма го в нета,не може да се наслагва омраза към историята и несъществуващи епохи и империи и техните постъпки,и да ти кажа аз бях изумен от контакти с мохамедани по Родопите,спал съм си сам в колата в турско село никой не ме закачи за нищо,пазарувал съм в магазини всеки се реди на опашка не предрежда и е тишина вътре,подарявали са ни дърва като сме ходили за риба,на мой познат му направиха колата без пари,на мой познат му вадиха часовника от язовир,на всякъде строят чешми и беседки да седнеш да починеш оставят дърва и вестници кибрити чаши за вода да си запалиш огън и тн,това при нас го няма,в съзнателният си живот не видях нещо неприятно до тука,да на тях им пее ходжата на нас ни пее попа на великден с кандилото,аз до сега не съм чул ходжа да пада пиян и да пее а виж нашите падат от трибуните трамвай им режат краката като пресичат блудстват предерастия хазарт и какво ли не,та и в тая сфера са по-читави поне за пред хората,да винаги ще има разделение и всеки си има едно на ум и от двете страни, различни сме защото религията прави хората различни и най много кръв се е проляла в света на верска основа.

Comment

Мюсюлманите, както и християните вярваме в един и същи Бог.

Единствената разлика е, че те приемат Исус, просто като един от неговите многобройни пророци и го считат за обикновен човек. Освен това вярват, че ние христианите тълкуваме грешно това, което Исус е правил и проповядвал. Те също разказват за Моисей например. В общи линии приемат стария завет, ако не 1:1 то поне на 90%, както ние.

Така, че на практика не сме много по различни във вярванията си.
                  Lexus IS200

Comment

названията на боговете са ни различни и Исус се изобразява и рисува и са известни деянията му,а и ние сме покръстени на сила те не,Алах не се изобразява забранено е карикатури рисунки и тн,абе евреите са си свършили работата и в религиите,е сега ровя за байрам да се образовам какво се яде това е най забавното от всички празници каквито и да са,изобщо не вярвам в никакви църкви и божества аз съм съвременен човек няма да се съобразявам с отживелици и да съм послушко на страха си.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      названията на боговете са ни различни и Исус се изобразява и рисува и са известни деянията му,а и ние сме покръстени на сила те не,Алах не се изобразява забранено е карикатури рисунки и тн,абе евреите са си свършили работата и в религиите,е сега ровя за байрам да се образовам какво се яде това е най забавното от всички празници каквито и да са.
                      Алах означава Бог на арабски. То и библията ни забранява да изобразяваме Бог, ама ние си го изобразяваме..
                      Lexus IS200

Comment

това намерих като по-подробно написано,ама за ядене няма нищо до тука

Свещеният за мюсюлманите празник Курбан байрам започва днес с молитва в 1100 джамии в страната и ще продължи четири дни.

След байрамския намаз (молитва) следва проповед на имама и молитва за благополучие и опрощение, за мира на цялото човечество.

Курбан байрамът продължава четири дни и свършва след следобедния намаз на четвъртия ден.

В първия ден на байрама трябва да се даде садака (подаяние).

Празникът е свързан със силата на вярата и готовността за жертвоприношение в името на Аллах и символизира смирението, покаянието, помирението и опрощението.

Курбан байрамът се предшества от деня Арефе, в който мюсюлманите трябва да постят. Нощта срещу Курбан байрам е благословена, вярва се, че в тази нощ молитвите се сбъдват.

На много места тази година районните мюфтийства събраха дарения за сирийските бежанци.

---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:49 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Алах означава Бог на арабски. То и библията ни забранява да изобразяваме Бог, ама ние си го изобразяваме..
                        означава Бог ама не означва Исус Христос нали?то бог на всички езици си е бог ама кой е,абе забраняват те то само забрани в тая библия то по-зле от закона за пътищата,исляма си е по-добре печени агънца баклави локум и харем с жени и те работят нека ти е зле,нема по-добра религия за мъжете от исляма,а при нас кво яйца на великден и пости мани ти.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение

---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:49 ----------

[/COLOR]

означава Бог ама не означва Исус Христос нали?то бог на всички езици си е бог ама кой е,абе забраняват те то само забрани в тая библия то по-зле от закона за пътищата,исляма си е по-добре печени агънца баклави локум и харем с жени и те работят нека ти е зле,нема по-добра религия за мъжете от исляма,а при нас кво яйца на великден и пости мани ти.
                          Исус не е Бог! Алах и нашия Бог са едно и също нещо и мюсюлманите не го отричат!
                          Lexus IS200

Comment

Исус не е бог?е на кой се молят кой рисуват нали се празнува Рождество Христово и изповед на Мария Магдалена пред Исус и тайни вечери и тн?стига де дръж се прилично,едно време са ги питали кой е твоят Господ бог Исус или Алах и според отговора ще живееш.

Comment

Ебати гнусната тема...

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:20 ----------

а за всички които вярват в някакви богове...мога да им кажа че са объркали епохата...21 век сме и нямаме нужда от разни истории и измислени хора и събития за да си обясняваме необяснимото...религията е отживелица и едно голямо зло с което се контролират заблудените (масата)...
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Working...
                              X