Известие

Collapse
No announcement yet.

За ДАНЪЦИТЕ---ПЕТИЦИЯ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За ДАНЪЦИТЕ---ПЕТИЦИЯ

ИЗВИНЯВАМ СЕ, че тази тема не е на мястото си, но мисля че е доста уместно да я постна тук, защото предполагам повечето от нас плащаме данъци, които е знаем закакво ги плащаме.... Разбити пътища, боклуци, бюрокрация навсякъде, изсмуквне на парите от нас-останалите около 2.5 милиона плащащи данъци българи кото храним депутати, да им купуваме мерцедеси, да им строим палати и да плащаме пенсийте на тези, които 45 години само ръкопляскаха по манифестаций и конгреси, и които и до днес избират кой да ни управлява. Не искам да плащам осигуровките на крадливите цигани и мързели, които само гледат как да откраднат нещо и да обеарт нечий апартамент. Ние плащаме най-високия данък в цяла Европа....!!!! Аз лично подкрепих петицията и теглих една благословия на упарвляващите ни престъпници. Всеки който е съгласен с мен и не желае тази свинщина да продължава, може да даде своя глас в петицията. Имам колеги които ще разпостранят петицията във форумите на Ауди и Нисан, присъединете се и вие. Ако някого съм обидил, няма да му се извиня, защтото няма за какво......
    А това е линка:

http://ikonomika.org/?p=319#comment-565

Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Да бе петиции дръжки. За 17 години се нагледах на какви ли не подписки, петиции, бдения, палаткови лагери и подобни. И като я подкрепим кво. Ще вземат да се притеснят ли. Докато у нас нещата се решават като в онзи филм по принципа "да стройм палати за богатите или къщи за бедните - да го духат бедните", няма да има оправия. Тоя народ докато не се научи да се спасява сам няма да прокопса ама с тези 500 години робство не виждам как ще стане. На един тъп французин ако нещо не му допадне веднага излиза на улицата а ние кво, помрънкяме ден два и айде стига толкова. Да сте чули за една свястна стачка у нас, не сте щото за мястото на всеки протестиращ ще допълзят трима от горно нанадолнище.
      Извинявам се на някой ако това което казвам не му е по вкуса ама правилно са казали че не сме народ а мърша
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

точно така тва не е народ, няма гражданско общество а само селски тарикати, мързеливци,завистници и мрънкалници. Малко останаха тука свестните, дано ние сме от тях

Comment

Working...
        X