Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще се включите ли в шествието за българските медици?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще се включите ли в шествието за българските медици?

Добро утро на всички!

Исках да ви питам какво мислите вие по въпроса - ще се включите ли в шествието довечера?
    Също така мислите ли, че чрез тази кампания може да се постигне нещо в посока разрешаване на проблема?
    Alfa Romeo 155 1.8TS '93
    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

до довечера има много време.. първо да видим какво става пред НС
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Аз се колебая дали да отида и по-скоро няма. Има лек смисъл от митинга, НО политиците трябва да действат не хората по площадите в случая.... А политиците спят...
      Нашите мед. сестри за Заложници не подсъдими.....

А втория ми мотив, който за съжаление макар и да не е редно да се споменава когато им търсим свободата е следния...
      Преди 2 дена на позната събщиха че детето и (на 12-13 год.) е заразено с ХЕПАТИТ (от тежките форми) след кръвопреливане преди месеци при операция ТУК В БЪЛГАРИЯ!!!!! и трябва да чака в списък за лечение поне година, защото такива били програмите !!!!!!! Що за шибана държава сме...... А детето никак не е допбре вече....
      Така че монетата има много страни...

А Политиците трябва да освободят ЗАЛОЖНИЦИТЕ ни !!!
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Няма да се включа поради 2 причини:
        1 Болен съм!
        2 Колкото и да съм съпричастен ми е смешно да се вдигнем на протест и вечерта по EuroNews да кажат как българите след 8 години чакане се вдигнаха на протест...
        www.facebook.com/workshox

Comment

аз ще отида
          надявам се, че ще се съберат много хора
          няма да помогнем, но поне да покажем някаква съпричастност

пп.нямам лепенка на колата, зареждах 100 пъти и никъде нямаха, нещо в кампанията куца
          Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Аз също ще се включа - надявам се да се съберем много хора и да се получи едно масово събитие с необходимото медийно отразяване ..

Ясно ми е, че нищо не зависи от нас обикновенните пионки, но нищо не пречи да сме съпричастни и да помогнем с каквото можем ..

Tickles, ако те видя ще ти дам едно стикерче за колата, че ги имам в повечко
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93

Comment

Колега... ТЕ СА САМИ!!!!!!!!!!!!!!
              И БТВ великите организатори 8 (ОСЕЕЕЕММММ) години къде бяха???????? След осем години едва когато им спуснаха отгоре че могат да си позволят да кажат,че процеса е несправедлив се сетиха.........а мерси.....
              Шокса е прав, ще ни се смеят и с право.
              Мъчно ми е за сестрите.... но ми иде да крещя...защото Станишев се запритеснил не толкова за тях,а обсъждали на съвет може ли процеса в Либия да разклати правителството?!?!?!? е кво е тва...... срам
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
                Колега... ТЕ СА САМИ!!!!!!!!!!!!!!
                И БТВ великите организатори 8 (ОСЕЕЕЕММММ) години къде бяха???????? След осем години едва когато им спуснаха отгоре че могат да си позволят да кажат,че процеса е несправедлив се сетиха.........а мерси.....
                Шокса е прав, ще ни се смеят и с право.
                Мъчно ми е за сестрите.... но ми иде да крещя...защото Станишев се запритеснил не толкова за тях,а обсъждали на съвет може ли процеса в Либия да разклати правителството?!?!?!? е кво е тва...... срам
                Адаш съгласен съм напълно с теб! Аз също съм на мнение, че са изоставени там и никой нищо не прави по въпроса. бТВ също не са открили топлата вода с тази кампания, но пак е нещо. В крайна сметка каквото и да стане довечера няма накъде по-зле да станат нещата, тъй че ..
                А по въпроса за сегашното правителство - изобщо няма смисъл да ги коментирам мишоците ..
                Alfa Romeo 155 1.8TS '93

Comment

От понеделник до днес правя нещо много интересно. Понеже съм болен и не излизам ми донасят вестник Атака и гледам новините по БТВ и по Нова и после чета вестника. Е няма нищо общо. Това е чиста пропаганда и само гледат как да се изтъкнат - глупаво!
                  По новините всяка вечер говорят за сестрите в Либия, как Париж бил съпричастен, тва онова, ама то трябваше преди 8 години това да стане, веднага да стане интернационален въпрос, а не след 8 години, защото сега е твърде късно да се взимат някакви крути мерки.
                  www.facebook.com/workshox

Comment

Аз няма да отида поради три причини:

1. Защото протеста не е пред дома на Н. Михайлова тогавашен министър на външните работи - единствения който не изтегля своите хора при положение че всичко е било ясно още тогава.

2. Тук е малко по - сложно защо? Защото сестрите са малко като колегата м-джетчо отишли да изкарват пари (казаха че едната има 200к долара) и не вярвам тя да е била съпричастна с нас навремето като ги е изкарвала, а тук беше мизерия и мутри на всякъде!

3. Подкрепям и мнението че всичко е пропаганда и прах в очите. Дразня се, че ангажират вниманието и на деца в 1ви клас, което според мен не е нужно и си е чиста пропаганда(съдейки по мене си в 1ви клас нито съм гледал нито съм чел новини)

П.С. Само да ви кажа че протеста на такситата също е изопъчен защото хора биват убиван всеки ден и никой не е стачкувал, а всъщност те търсят други дивиденти от това като вдигане на цените и т.н. (вътрешна информация )
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Еми не мисля , че този протест ще помогне - той Кадафи си каза "Искам си офицера и ще пусна сестрите" не вярвам протести да помогнат на сестрите - най-много на някой политици , яхнали вълната.

И още нещо не разбирам - защо и в момента в Либия работят 1500 медицински работника от България-защо не са бойкотирали Либия - от осем години знаят как са се отнесли с колегите им Аз даже имам съмнения, че тези 120 млн дето постъпиха изневиделица в сметката на фондацията за децата са от България (демек наши) - ами утре ако арестуват други наши медици - и за тях ли да плащаме. Направо не знам вече какво да мисля - хем съчувствам на сестрите, хем не искам да съм употребен за целите на някой си . Както Мони по-горе каза и тея медии са мършояди - хранят се с нещастието на хората и кампаниите им са да си дигнат рейтинга само. Медиите са продажни и зависими - изгониха Иво Инджев, скоро пък от БНР шефката се подложи на министъра - щото нейна служителка задала неправилен въпрос - що за сободни медии
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аз не бих отишъл, защото нито това ще помогне, нито нещо ще се промени. Напълно подкрепям по-горните мнения, че осем години нищо не сме направили. Ако някой може да направи нещо това са политиците и то най-вече тези, който са извън БГ. Според мен тези шествия само дигат рейтинги на отделни лица и на медии, в конкретния случай.
                        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Не.По принцип отказвам да съм статист в чужди постановки
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                            Еми не мисля , че този протест ще помогне - той Кадафи си каза "Искам си офицера и ще пусна сестрите" не вярвам протести да помогнат на сестрите - най-много на някой политици , яхнали вълната.

И още нещо не разбирам - защо и в момента в Либия работят 1500 медицински работника от България-защо не са бойкотирали Либия - от осем години знаят как са се отнесли с колегите им Аз даже имам съмнения, че тези 120 млн дето постъпиха изневиделица в сметката на фондацията за децата са от България (демек наши) - ами утре ако арестуват други наши медици - и за тях ли да плащаме. Направо не знам вече какво да мисля - хем съчувствам на сестрите, хем не искам да съм употребен за целите на някой си . Както Мони по-горе каза и тея медии са мършояди - хранят се с нещастието на хората и кампаниите им са да си дигнат рейтинга само. Медиите са продажни и зависими - изгониха Иво Инджев, скоро пък от БНР шефката се подложи на министъра - щото нейна служителка задала неправилен въпрос - що за сободни медии
                            Хората се манипулират най-лесно чрез медиите, то е ясно. Аз Куритаров харесвах.
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Working...
                            X