Искам да изкажа възмущението си от всички колеги тук които се прават на разбирачи,а иначе се по сервизи си карат колите.Евала за ентусиазма,ма си трайте и недейте да убърквате останалите!
Известие
Collapse
No announcement yet.
За всички професори по книга
Collapse
X
-
Едни могат да си оправят автомобилите самостоятелно, другите могат да си ги боядисат самостоятелно, трети си променят програмата на бордкомпютъра самички, четвърти нищо не могат да си направят сами по колата, но пък успяват да си напишат трите имена без грешка. Хора всякакви, всеки с талантите сиAR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
-
Не се хаби, адаш!
Знам, че можеш и си го правил упражнението да си разглобиш и пак сглобиш колата.
Ама я кажи, кой и с какво те провокира!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз само крушка мога да сменя, на заден стоп
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз пък мога да разглобя цялата кола, включително двигателя, да ги сглобя отново, да запаля и да потегля :Р.Last edited by 546; d.m.y г., 23:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз само крушка мога да сменя, на заден стоп
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
Това точно не го мога,след сглобяването колата пак ще запали и потегли ,но със сигурност ще останат и много части за проданпредстави си колко ще изкараш след няколко такива процедури.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Аз съм разбрал това, че най-големите "разбирачи" са най-активни в теми със заглавия от сорта на:
"помощ при избор на............."
"BMW vs AR.........."
"бензин vs дизел............."
"газ vs бензин..........."
Задай ясен въпрос, който изисква ясен отговор и ще видиш, колко са разбирачите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе се хаби, адаш!
Знам, че можеш и си го правил упражнението да си разглобиш и пак сглобиш колата.
Ама я кажи, кой и с какво те провокира!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment