If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво толкова си се разтревожил, и моята са я снимали, за някои хора явно е екзотика, веднъж даже двама мъже на средна възраст я оглеждаха на един паркинг и като разбраха че съм собственика ме питаха скъпа ли е щото били чували че е със ванкелов двигател.Даже им отворих капака да видят че не е.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Какво толкова си се разтревожил, и моята са я снимали, за някои хора явно е екзотика, веднъж даже двама мъже на средна възраст я оглеждаха на един паркинг и като разбраха че съм собственика ме питаха скъпа ли е щото били чували че е със ванкелов двигател.Даже им отворих капака да видят че не е.
Аз така миналото лято снимах един чичко с куатропорте. Оказа се англоговорящ, един такъв смугъл, шейсетина годишен , ама с костюм струващ сигурно колкото колата. Видял ми светкавицата, спря, излезе, чука ми на страничния джам и ме заразпитва що го снимам. След като му отговорих, че съм фен на италианските коли,( а и бях тамън с моята, на всичкото отгоре и с един анцуг на алфа ромео) някак си се поуспокои, вика дай да видя снимката, изтри я, след това ми върна телефона и ми даде да напарвя 3 снимки. Не искаше да му се виждал номера - някакъв чужд беше. Случката се разигра на нашата улица, на сто метра от нас. Да си призная, като чух чуждата реч, чичкото с костюмчето, без шофьор, или охрана, малко се поизпотих - викам си тоя е някой капо ди тути капи и е дошъл тук да се крие да не го фитнат. Ама пич излезе чичкото.
Яд ме е само, че след една преинсталация заминаха и снимките.. Я това куатропорте беше уникално, сиво-сребристо с кремава кожа, а бе....красота...
Хммм не съм забелязала да ме снимат, ама често ме гледат странно по светофарите, еле ако накажа някой дет ме е издразнил преди това.. , ама може и някой от форума да е бил примерно. Аз също съм снимала понякога пред мен някоя алфа като има и телефона ми е под ръка.
веднъж даже двама мъже на средна възраст я оглеждаха на един паркинг и като разбраха че съм собственика ме питаха скъпа ли е щото били чували че е със ванкелов двигател
Теб ако те снимат поне ще знаеш защо.
Мен са ме снимали с телефон, с фотоапарат и с камера , но с камерата ми излезе много скъпа снимката после като дойде.
Другият път може да не излезе толкова разбран човек, така че по-добре без светкавица...
Теб ако те снимат поне ще знаеш защо.
Мен са ме снимали с телефон, с фотоапарат и с камера , но с камерата ми излезе много скъпа снимката после като дойде.
Кво са смейш бе Drag0, някой разбирач им го казал, и хората вярват,ако знаеш как надничаха гледаха, залягаха под предната броня, гледах ги така малко отстрани и са чудех какво толкова я оглеждат, доста ги убеждавах че няма Алфа с ванкелов двигател.Не си правя ташак.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment