Първоначално публикувано от IXIBIT
Известие
Collapse
No announcement yet.
Може ли да стане в Бг???
Collapse
X
-
Re: Може ли да стане в Бг???
Първоначално публикувано от deyan_88Имам един въпрос които много ме мача.Ако се тряснеш с колата в някоя дупка,и в последствие на удара ти се счупи нещо по колата може ли да осадиш някои за това ,че си си счупил колата в дупката по патя?Аз скоро ще отида и в КАТ да питам,но вие ако знаете нещо по въпроса ае кажете,а и каква е процедурата по която трябва да се деиства.(изопщо ако има процедура де).Преди дни ми се случу инцидент с един приятел в една яма меко казано на патя,и се замислех,че ако ми се случи на мене нещо такова да деиствам адекватно и на време.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
И в БГ се случва, в Пловдив до колкото знам вече към 10-ина души осъдиха общината, но според мен това е най-вече, защото общината има проблеми със съда и той играе против нея.1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuКолеги, не знам дали разбрахте, но това което ви написах на предишната страница с червените букви не е предположение, а ФАКТ
Не повиках полиция защото знам, че ще ми напишат акт и освен щетите ще плащам и акт.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Според мен освен тия ФАКТи ще помогне и повече жалби и искове(не пожелавам на никой среща с дупка). Та да свикнат и ченгета и общинари и застрахователи ,че има такива неща като дълбоки дупки и неподдържани пътища .Всеки да си поема отговорността ,а не да те гледат странно като си търсиш правата.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
НИКОГА не викайте КАТ на място, защото е логично, че няма да опишат в акта, че дупката е била пълна с вода
Само се обадете и си запазете номер за оглед на щетите в КАТ
Ако можете запомнете и някакъв отличителен "знак" около дупката (кръстовище, бензиностанция, заведение, мост, тунел... например) за ориентир в протоколаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuНИКОГА не викайте КАТ на място, защото е логично, че няма да опишат в акта, че дупката е била пълна с вода
Ако можете запомнете и някакъв отличителен "знак" около дупката (кръстовище, бензиностанция, заведение, мост, тунел... например) за ориентир в протоколаPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 centПървоначално публикувано от KukuНИКОГА не викайте КАТ на място, защото е логично, че няма да опишат в акта, че дупката е била пълна с вода
Ако можете запомнете и някакъв отличителен "знак" около дупката (кръстовище, бензиностанция, заведение, мост, тунел... например) за ориентир в протокола
Първо отиваш в КАТ, правят ти оглед, колата е счупена, издават ти протокол и щом ти не си виновен - виновник е дупката, респективно общинатаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от 50 centПървоначално публикувано от KukuНИКОГА не викайте КАТ на място, защото е логично, че няма да опишат в акта, че дупката е била пълна с вода
Ако можете запомнете и някакъв отличителен "знак" около дупката (кръстовище, бензиностанция, заведение, мост, тунел... например) за ориентир в протокола
Първо отиваш в КАТ, правят ти оглед, колата е счупена, издават ти протокол и щом ти не си виновен - виновник е дупката, респективно общинатаPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
Comment
-
Идеята е че като отидеш в КАТ - твърдиш че дупката не е била обозначена и е била пълна с вода и не се е виждала изобщо. Т.е. колкото и бавно и внимателно да караш - не можеш да се предпазиш защото просто няма начин да я видиш. А ти като си отишъл на следващият ден в кат дори да отидат на място - ще кажат ама тя дупката се вижда, ама ти си твърдиш че е била пълна с вода и нищо не могат да докажат ( демек се изпарила водата )
А иначе като ги извикап на място и дупката се вижда - искат да го изкарат твой проблем - несъобразена скорост и прочие шитсссAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment