Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за случая с медиците ни в Либия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво ви е мнението за случая с медиците ни в Либия?

Може вече и да има такава тема или нещо подобно но аз не намерих.Преди да споделя моето мнение за това,интересно ми е какво мислите по случая?
    Алфа33 1.7 IE 92г

Съжалявам за медиците,ама някой да се кеща арабин да се отметне от думата си?
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Темата е дълга, и се каза и изписа много, по отношение на арбите ->няма по-мръсна сган раждала се някога за планетата, и само за сведение, като го пребиеш като куче арабаниа се отказва и от децата си /лично съм го видял/, от майка си и баща си, че и от вярата си, просто е въпрос на достатъчно количество бой
      Мнението ми на кратко: сестрите->невинни, арабите->лъжливи копелета, които рано или късно ще продадат сестрите, просто в момента вдигат цената.
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Както казва един приятел моряк обиколил света ,,Либия е най - изумената държава в която съм ходил"
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          Темата е дълга, и се каза и изписа много, по отношение на арбите ->няма по-мръсна сган раждала се някога за планетата, и само за сведение, като го пребиеш като куче арабаниа се отказва и от децата си /лично съм го видял/, от майка си и баща си, че и от вярата си, просто е въпрос на достатъчно количество бой
          Мнението ми на кратко: сестрите->невинни, арабите->лъжливи копелета, които рано или късно ще продадат сестрите, просто в момента вдигат цената.
          арабите са страхливи обаче са хитри..
          Lexus IS200

Comment

Вярно ,че то много е писано и говорено по тази тема,но аз пак що така винаги си имам едно на ум незнам.Цялата страна казва "невинни са медиците,свобода за тях". Е чакаите малко,доказано било ,че са невинни,ми то от нашите медии какво очаквате да чуете,че са виновни ли?То е доказано ,че и дипотатите ни нямат нищо общо с престъпноста,и всичко при тях си е законно ама.... Според мене преди всички да ми казват,"НЕ СТЕ САМИ" трябва да се замислят ,че там макар и талибанчета 400 деца живи гният,и бавно си умират.Преди БЪЛГАРИ ние сме хора така ,че трябва малко от малко да се замисляме.А от медиите пак направо ми писна,защо не направят една кампания за семеиствата на убитите по патищата,да им кажем НЕ СТЕ САМИ,за това ,че за из миналата година нат хиляда човека загинали имаше.За 7 човека умряха всички а за тези хиляди на никои не му дреми.Ох..мога да изпиша още 43243 страници но едва ли ще има полза.
            Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Туй е оправията,друга няма:
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от deyan_88
                Вярно ,че то много е писано и говорено по тази тема,но аз пак що така винаги си имам едно на ум незнам.Цялата страна казва "невинни са медиците,свобода за тях". Е чакаите малко,доказано било ,че са невинни,ми то от нашите медии какво очаквате да чуете,че са виновни ли?То е доказано ,че и дипотатите ни нямат нищо общо с престъпноста,и всичко при тях си е законно ама.... Според мене преди всички да ми казват,"НЕ СТЕ САМИ" трябва да се замислят ,че там макар и талибанчета 400 деца живи гният,и бавно си умират.Преди БЪЛГАРИ ние сме хора така ,че трябва малко от малко да се замисляме.А от медиите пак направо ми писна,защо не направят една кампания за семеиствата на убитите по патищата,да им кажем НЕ СТЕ САМИ,за това ,че за из миналата година нат хиляда човека загинали имаше.За 7 човека умряха всички а за тези хиляди на никои не му дреми.Ох..мога да изпиша още 43243 страници но едва ли ще има полза.

Напълно те подкрепям.. Аз от много време говоря че с парите отишли за медиците, можеше да се помогне на десетки болни деца например!!!
                Lexus IS200

Comment

Глупости са това! Доказано е че са невинни, да, всички експертизи го потвърдиха! Кадафи ги държи като заложници и само голям международен натиск може да го накара да ги пусне. А този натиск трябва да го предизвикаме ние.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                    хехе .. това е малко крайно
                    не че не върши работа де
                    иначе Аугусто Пиночет е моят фаворит

а по въпроса с медиците ... ми честно казано
                    аз не виждам положителен изход от ситуацията
                    минаха 8 години и положението си е все същото
                    но едно ми е ясно със сигурност че:
                    циганина си е циганин ... връти го , печи го
                    он се не изменя ...
                    ако тези медици бяха примерно американски граждани
                    досега да са в родината си
                    пускат се спец части някоя нощ примерно БУСОФ или
                    ако ще и Джеймс Бонд даже и ги изкарват от Либия
                    преди ония да са се усетили ...
                    ма наште управници са п**ки
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Извини ме колега, ма като българин не би трябвало дори да го мислиш тва, нали се сещаш че за мен като българин, живота не вски БЪЛГАРИН е несъизмеримо по-важен от живота на 10-100 или 1000 или безброй много талибанчета, либийчета, германчета, американчета или всякакви такива. А че кампанията "Не сте сами" е абсолютно безполезна->тва всичко го знаем! Истинското решение би могло да дойде от политиците, но само ако наистина имат воля за това, сега е момента да лобират и да притискат съюзниците ни...как ли ще се отрази една заплаха за изтегляне на българските контингенти от структурите на НАТО а как ли ще се отрази едно обвинение на либийски дипломат в шпионаж /да знам би било фарс, но фарс е и целият процес срещу сестрите...някой да помни Сергей Антонов...малцина - оправдан, но съсипан за винаги човек/
                      И не ми казвайте че арабите са хора на честта - няма такова нещо, няма по-безскрупулна сган, способна да продаде всичко и всички единствено в полза на личния си интерес..
                      А що умряха половината от тия 1000 човека по пътищата /предполагам че тях визираш/ щото са дрисльовци с новозакупената от тати мощна кола, решили да показват колко са мъже, и тия 500 пишлемета затриха още 500 невинни, какви пари ти трябват та да спреш глупостта А дали ако хлапето се е трепало за всяка стотинка, за да я купи тази кола щеше да я кара толкоз безрасъдно...нали знаеш оня лаф, че всеки народ заслужава управниците си, аз бих го перефразил така: всеки заслужава съдбата си...
                      Мислете преди да пишете такива работи...мислете че сте българи

Някой да помни операция "Тъндърболд"....
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
                        Първоначално публикувано от virusalfa
                        хехе .. това е малко крайно
                        След 8 години "тиха дипломация" мисля че е време и за крайни неща.Какво да кажа освен че се дразня и изнервям само като чуя за темата.
                        Алфа Ромео 155 2.0 16V T.S Super 1995 год.

Comment

много съм съгласен

Много съм съгласен с колегата deyan_88 би трябвало да се замислим колко хора страдат и умират в българия от липса на средства в медицината. А и съм на мнение че след всичкия натиск който им се приложи либииските власти ако просто ги бяха набедили щяха да ги пуснат според мен явно имат основание да се противопоставят на всички. А и когато казвате да помагаме на българите. За това сте прави но тези Българи са зарязали България близките си за пари са отишли в една от най-не приветливите държави. Щом са заминали значи не са били доволни от България и от останалите Българи и когато им се случи това нещастие България спасявай ни. А и тази прекалена гласност на това тези лентички лепенки. Либииците не се трогнаха от ООН когато каза че няма да им даде парите от фондовете докато не ги освободят та ще се трогне че ние тука сме се окичили като коледни дървета.
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

съгласна съм с това мнение. помислете си за тези деца.............. направо ужас. и защо сметките им (на сестрите) са набъбнали яко тогава? според мен нещо тук се прикрива, и то умишлено не е изнесена цялата информация.... Може би сестрите са проявили престъпна небрежност, но това не ги прави невинни
                            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ами нещо бяха казали либийците , че в сметката на едната сестра имало 200 000 долара. Не че не може и това да инсценират , ама поражда въпроси

Аз не мога да си обясня - как така след като знаеш , че може да навредиш ще използваш една игла на няколко деца, без да мине през машината за дезинфекция. Не казвам , че наште са го правили - ама нали това значи вътре-болнична инфекция. Не вярвам да е атентат или заговор - както го изкарват. Но защо ще си затваряш очите заради пари - като виждаш - нали си медицински работник.

Това е само една друга гледна точка .
                              Иначе съм по-склонен да вярвам на професорите откриватели на СПИН отколкото на неподплатени твърдения на либийците. А именно , че инфекцията съществува - още преди някои от сестрите да са там.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                              X