Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за случая с медиците ни в Либия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

то инфекцията явно е съществувала, но как може в някои отделения да не се разраства, а в други - да. гледах интервю с една от освободените сестри, в нейното отделение не е имало зараза..... и са я пуснали.
    не казвам че 100% вярвам на либийците - просто не съм запозната с всички факти и незнам....
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
      то инфекцията явно е съществувала, но как може в някои отделения да не се разраства, а в други - да. гледах интервю с една от освободените сестри, в нейното отделение не е имало зараза..... и са я пуснали.
      не казвам че 100% вярвам на либийците - просто не съм запозната с всички факти и незнам....
      Ей това имах предвид, никой не е запознат с фактите ама всеки говори... За това е съдът! Те либийците ако не се беше раздухал тоя случай да са ги освободили до сега, ама като разбра целия свят и те видяха, че може да имат някаква изгода. Аз например не съм съгласен да им опростиме дълговете към нас, както се предлагаше по едно време..
      Lexus IS200

Comment

Тук мислех да напиша един дълъг пост...ма не си заслужава, мислете каквото искате
        ... ...
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Working...
        X