Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ТВ техниците

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Вьзможно е. За сьжаление последните модели CRT тв. имат система за автоматичен баланс на бялото, която е чувствителна кьм сьстоянието на трьбата. Моделите от 80-те можеха да работят с напьлно отсьстващи даже 2 основни цвята, при последните модели не е така.
    Общо взето - докато работи му се радвайте. Ако пак откаже - има резон да се подмени приемника - 2/3 лв. и микретките, те пьк са стотинки. ама аз не бих трьгнал да сменям процесор(ако се окаже той виновникьт).
    Знам за процесора. Познат ми каза, че били по 70-80 лева. Не си заслужава според мен също.
    А бе ще се молим вкъщи да работи още 2-3 месеца, докато си купим нов и така. Ако не, имам едно видео с тунер, ще го вържа и ще сменям от видеото каналите. Лошото е, че през видеото нещо чезне червения цвят . Всичко е синьо и жълто :)

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:05.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Като гледам, търсиш повод да си купиш един нов за Световното по футбол - правят хубави промоции преди такива събития.
        Аз си купих един голям тупан с тръба на Сони преди десетина и повече години за едно Европейско и няма трошене.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          Знам за процесора. Познат ми каза, че били по 70-80 лева. Не си заслужава според мен също.
          А бе ще се молим вкъщи да работи още 2-3 месеца, докато си купим нов и така. Ако не, имам едно видео с тунер, ще го вържа и ще сменям от видеото каналите. Лошото е, че през видеото нещо чезне червения цвят . Всичко е синьо и жълто :)

Ако знаеш колко добре се живее без телевизор
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
            Ако знаеш колко добре се живее без телевизор
            Не, че гледам телевизия, ама сутрин докато се оправям за работа, трябва нещо да ми боботи в кухнята.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Не, че гледам телевизия, ама сутрин докато се оправям за работа, трябва нещо да ми боботи в кухнята.
              вземи си жена тогава
              точка

Comment

Мухаха,а ако си я вземе комплект с тъщата, няма да има търпение да иде на работа.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Мухаха,а ако си я вземе комплект с тъщата, няма да има търпение да иде на работа.
                  Човекът пита, как да си оправи телевизора а не как да се самоубие

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

е вие го закопахте вече
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Момчета, имам си и жена и тъща. За щастие, живея само с първото, а пък второто е пич та дрънка. Може би поради факта, че тъщата е почти на моите години - 6-7 по-голяма от мен.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Момчета, имам си и жена и тъща. За щастие, живея само с първото, а пък второто е пич та дрънка. Може би поради факта, че тъщата е почти на моите години - 6-7 по-голяма от мен.
                        Ела тогава да ти дам моята!
                        Зодия "говедо"
                        разбира само от удар с чук между роговете
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Ела тогава да ти дам моята!
                          Зодия "говедо"
                          разбира само от удар с чук между роговете
                          Ааа, твърдо нЙе .. Я сакам телевизор, не ново правителство вкъщи хе хе хе

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Абе....много млада таз твойта тъща, дай боже всекиму.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Браво на тебе
                              Мойта беше с +4 а жената с -14
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                                Браво на тебе
                                Мойта беше с +4 а жената с -14
                                Е и моята е подобна работа - Плюс 7 , а жената Минус 12.
                                Не правителство, а телевизор Хе хе

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X