If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В автокъщите понякога ти дават договор, все едно си я купил сам от Италия примерно и после с този договор ги регистрират в кат и с документите на италианския собственик. Скоро мои познати си взеха по този начин коли.
И аз така бЕх, това е масова практика, иска се легалиризаран превод на документите, а договорът е напълно хвърчащ, защото няма изисквания, съгласно европейските правила за движения на хора и стоки.Идеята е кола за лично ползване, а не търговия.Основното нарушение е, че по този начин се укриват данъци.Но кой му дреме в България?Всеки го знае това, но нито полиция, нито данъчни предприемат постоянни ежедневни проверки и санкции да се спре тази практика, явно защото ние сме богата държава и не се нуждаем от данъчни постъпления.Това междувпрочем важи и за мнооого други явления и практики у нази
И аз така бЕх, това е масова практика, иска се легалиризаран превод на документите, а договорът е напълно хвърчащ, защото няма изисквания, съгласно европейските правила за движения на хора и стоки.Идеята е кола за лично ползване, а не търговия.Основното нарушение е, че по този начин се укриват данъци.Но кой му дреме в България?Всеки го знае това, но нито полиция, нито данъчни предприемат постоянни ежедневни проверки и санкции да се спре тази практика, явно защото ние сме богата държава и не се нуждаем от данъчни постъпления.Това междувпрочем важи и за мнооого други явления и практики у нази
Безбожната екотакса малък данък ли е ?
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Аз говорех за продажбата от търговеца у нас на потребителя основно, а таксата е друга работа.Но като цяло няма държава, която да не събира данъците си и да е процъфтяла, уви обратното е доста вярно.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment