Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся двама кръводарителя за Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся двама кръводарителя за Стара Загора

Здравейте колеги,
    търся двама кръводарителя за Стара Загора, които трябва да дадат кръв на 21-ви до 14:00 часа или 22-ри сутринта тоя месец в кръвен център Стара Загора.
    Кръвта е необходима за баща ми, който ще бъде опериран в града на 22-ри ноември.
    Ще съм благодарен ако някой може да помогне.
    Кръвта трябва да бъде дадена там, от друг град не става.
    Ако някой има желание да помогне нека ми остави координати да се свържа с него, тъй като трябва да даде неговите имена, ЕГН, и пациентски номер от болницата в която ще се извърши операцията, за да се спише в бележката за кръводаряване.

Предварително Ви благодаря!
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

кръв

Здрасти, колега!

Има вероятност на 21 (четвъртък) да пътувам до Ст.З.; утре чечерта ще знам със сигурност.
    Ако отида - няма проблем, кръвната ми група е 0+ (ако това има значение). Кръводарител съм, макар че в последната година и нещо не съм давал.

Телефона ми е 0897960886 - Николай, може да ме търсиш 24/7.

Поздрави и успех!
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Късно виждам темата, но от утре наобед ще съм извън града за съжаление.......
      Ако може да стане утре до 11 часа предиобед няма никакъв проблем, отивам веднага да ме източат......по принцип преди си ходех редовно 2 пъти годишно, но нещо много тромава направиха процедурата и ако не е за познати, не ходя да ми губят времето с бумащина.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
        Здрасти, колега!

Има вероятност на 21 (четвъртък) да пътувам до Ст.З.; утре чечерта ще знам със сигурност.
        Ако отида - няма проблем, кръвната ми група е 0+ (ако това има значение). Кръводарител съм, макар че в последната година и нещо не съм давал.

Телефона ми е 0897960886 - Николай, може да ме търсиш 24/7.

Поздрави и успех!

Благодаря ти за подкрепата, мисля че ще успея да се оправя. Ако има нещо ще ти звънна отново!

---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:05 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Късно виждам темата, но от утре наобед ще съм извън града за съжаление.......
        Ако може да стане утре до 11 часа предиобед няма никакъв проблем, отивам веднага да ме източат......по принцип преди си ходех редовно 2 пъти годишно, но нещо много тромава направиха процедурата и ако не е за познати, не ходя да ми губят времето с бумащина.......

Аз днес звъних в кръвния център в Стара Загора да разпитам но ми казаха че за да има кръводарител за определен човек, то той трябва да е приет в болница и съответно да му бъде издаден пациентски номер а него ще го приемат в четвъртък в 8 сутринта и няма как по рано да се даде. Аз ще отида в петък рано сутринта и тогава ще дам.
        Ако не пак ще се оправя - ще финансирам някой от ромите, обикалящи пред кръвния център и готово.
        Не се притеснявайте, важното в случая е че имам вариант да помогна като платя - кофти става когато и парите не помагат!
        sigpic

Comment

Днес бях в Ст Загора,четвъртък между 13 и 14 трябва да се срещна пак с моя доктор за моя проблем.Не знам дали ще мога да съвместя двете неща.Между другото кръвната група няма ли значение.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Днес бях в Ст Загора,четвъртък между 13 и 14 трябва да се срещна пак с моя доктор за моя проблем.Не знам дали ще мога да съвместя двете неща.Между другото кръвната група няма ли значение.
            Ами разбрах че няма Митак, поне така ми казаха по телефона. Края на месец Май го оперираха във Варна и давах кръв с един приятел - нямаха изисквания за кръвни групи. Знам ли вече и аз
            sigpic

Comment

Може би извличат само плазмата...знам че трябва да е същата група, само 0-вата май може да дава на всички.Аз съм В+.Тъй съм чувал де.

Comment

Кръводаряване!

В понеделник дарявах кръв за мой близък. Няма значение кръвната група, то затова е кръвна банка, дарителите дават кръв каквато им е кръвната група, а на нуждаещият се прелива съответната му кръвна група. Нещо като на обменен принцип.

Иво, стискам палци баща ти да се възстанови бързо!

Comment

Е ний с теб ако дадем кръв на обменен принцип , а се окаже че в момента в кръвната банка нямат точно тази която им трябва, ко прай човека дето спешно се нуждае?

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Е ний с теб ако дадем кръв на обменен принцип , а се окаже че в момента в кръвната банка нямат точно тази която им трябва, ко прай човека дето спешно се нуждае?
                    За съжаление това се случва с по-рядко срещаните кръвни групи

Comment

Не се колебай утре да звъннеш, Иво, ако имаш нужда.
                      Аз съм А+ група, ако има значение. 0878316296
                      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Бих дал кръв и от Плевен, но на тази възраст и с този алкохол и никотин в кръвта едва ли бих бил полезен - иначе за спорта :

Хората "АВ" са едва 4% от населението на Земята, от които тези с отрицателен резус фактор, са само 1%.

Сега идва момента да изпитаме докторите за съвместимостта на групите и резус факторите.
                        Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:16.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Колеги и приятели, благодаря ви много зазъдействието и подкрепата. Кръвта е набавена и за момента всичко е наред. Аз давам за втори път кръв тази година и след 3 месеца отново ще мога да дам, затова че ако мога да помогна на някой с удоволствие бих го направил. Кръвната ми група е 0+.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                            Колеги и приятели, благодаря ви много зазъдействието и подкрепата. Кръвта е набавена и за момента всичко е наред. Аз давам за втори път кръв тази година и след 3 месеца отново ще мога да дам, затова че ако мога да помогна на някой с удоволствие бих го направил. Кръвната ми група е 0+.
                            Ако беше Rh(-) щеше да си мечтата на "кръвопиеца".
                            Успешно лечение на баща ти.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Хубаво да се направи една тема за помощ със кръв На много хора се налага да търсят кръв НО ДА НЕЕ СЪС КОМЕРСЯЛНА ЦЕЛ И ВЪВ ГРАФА КУПУВА ПРОДАВА и да се иска кръв за майка,баща,брат,сестра, деца .
                              Моята е (0– ) но преди два месеца дадох за една жена...
                              преди това за две близначета новородени
                              156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Working...
                              X