Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервизите с гаранция за ремонта на колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Явно лобито на големите акули се е задействало и в този бранш.
    Не може току-така някой да се разрастне с работа и отношение към клиентите.
    Тези промени са измислени, за може някои хора да имат правно основание да убият конкуренцията.
    Поради тези причини ще плащаме на разни некадърници в лъскавите автосервизи, ще си късаме нервите и колите ни ще бъдат счупени.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Бедни и наведени хора без държава - огледайте се.

Ще стане интересно в близко бъдеще като авточастите станат като лекарствата в аптеките чуйте ми думата.

Масло - да заповядай. Носач - не. Така и бизнеса ще тръгне. Ще се закрият малките и ненужни магазини за авточасти с крайни клиенти и готово. Сервизи по изисквания и големи вносители със складове и разнос. Толкова.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Скоро един познат взе част през мен щото търсил човека цена, обикалял Бургас надлъж и нашир с колата, намерил на възможно най-ниската цена (естествено от вносител) обаче те му казали, че с крайни клиенти не работят. Честно казано не ми се беше случвало досега, един друг вносител (да не ги споменавам поименно) вдигна много цените на дребно явно със същата цел, но да върнат клиент досега беше нещо слабо вероятно.. При камионските части няма такъв филм, там има фирми, които гонят само крайния клиент, а сервизите пазарят на същите цени. Но много от собствениците на камиони си имат собствени бази и си ги базикат сами, та има някаква логика... Абе общо взето циркът е голям, всеки е луд за себе си.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Глобазацията и разрастването на монополите действа с пълна сила, въпреки протестите на хората по улиците.
          sigpic

Comment

Нещо подобно като с малките бакалии и големите хипермаркети. С тази разлика, че има много неща заради които човек предпочита хипермаркета пред бакалията.
            Не така стоят нещата с автосервизите.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              )))...тая тема, като оная..."Професори по книга"....
              При нас качественото обслужване в автосервизите е занижено с някой изключения.....
              Например....миналата година декември месец ми се наложи да сменям гуми в Германия.....влизам в един сервиз....почти като наште гаражни....сменя ми човека гумите.....натяга ги с динометричен ключ....а не като наште гумаджий с пистолета, и като спуках гума на прохода Петрохан трябваше да търся тръба, за да си отвия болтовете....
              И същият този човек германеца ми обеснява...да отида да завъртя едно кръгче на близката детелина на алтубана и да се върна....аз си викам...баси...може да си тръгна без да му плащам.....гуми + монтаж...делавера)....детето ми вика стига глупости бе Тате....отидох завъртях едно кръгче ...върнах се....той пак ги провери с ключа....даде ми един лист, че той ми е правил ггумите с печат...за което дъщеря ми обясни....че това означава, че той ги е ремонтирал и носи гаранция а това......защото аз ссъм на вие с немския....
              Е 600 евра...ама човека си залага задника....ако стане нещо там дето е пипал....
              п.п.....е къде сме ние, къде са те...в гр.Хенееф...се рзасигра това.....а кажете ми къде у нас е така???
              Това лято сменях гуми-много съм доволен тука http://www.bggumi.com/, само кръгчета не съм карал, но не съм имал проблеми, дава се документ с печат и т.н.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

И големите, и малките имат своя дял и ниша в Пазара.
                Пазара трябва да реши и всички административни изкуствени намеси водят до изкривявания.
                Има нужда както от хипермаркитете, така и от кварталните магазини, всеки от тях има своите предимства и недостатци - същото е и с автосервизите и почти всичко друго.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  Бедни и наведени хора без държава - огледайте се.

Ще стане интересно в близко бъдеще като авточастите станат като лекарствата в аптеките чуйте ми думата.

Масло - да заповядай. Носач - не. Така и бизнеса ще тръгне. Ще се закрият малките и ненужни магазини за авточасти с крайни клиенти и готово. Сервизи по изисквания и големи вносители със складове и разнос. Толкова.
                  Няма как да стане, ще продължа да си купувам през интернет, не могат да спрат това.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Глобазацията и разрастването на монополите действа с пълна сила, въпреки протестите на хората по улиците.
                    Eдни протестират, други не, да не абсолютизираме

---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:42 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    И големите, и малките имат своя дял и ниша в Пазара.
                    Пазара трябва да реши и всички административни изкуствени намеси водят до изкривявания.
                    Има нужда както от хипермаркитете, така и от кварталните магазини, всеки от тях има своите предимства и недостатци - същото е и с автосервизите и почти всичко друго.
                    Така е
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                      Няма как да стане, ще продължа да си купувам през интернет, не могат да спрат това.
                      И за това е помислено споко. Що не си поръчваш лекарства по пощата. Те тия неща не ги мислим ние...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        И за това е помислено споко. Що не си поръчваш лекарства по пощата. Те тия неща не ги мислим ние...
                        Лекарства се поръчват, за да стане това трябва да стане някаква диктатура.
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Трагичното е, че някои хора се опитват да използват за лични изгоди, отношения и принципи действащи в развитите страни, чрез прилагането им у нас.

Не сме на това ниво - разделението на труда у нас е слабо, защото икономиката е срината и стандарта ни на живот е нисък.
                          Всеки предпочита да има добри доходи и да не се занимава с работа, която други биха могли да свършат по-добре от него, да отиде да си плати като пич, да се качи с новите си дрешки на колата си и след това да си върши работата или да си прави удоволствието.
                          Нашите условия са други и тези нормалните отношения за развитите страни, при нас ще се изграждат с годините и развитието ни.
                          sigpic

Comment

Ми докато мъдрите се намъдруват, лудите ще се налудуват, а нещата ще са все така.
                            sigpic

Comment

Working...
                            X