If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги случи ми се случка в студентски град и ми праснаха шофьорското стъкло разбуха ми барчето за касетофона и естесвенно и него го няма
идеята ми е стъкло от къде мога да намеря и барче
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
в студентски град е м....а си е...о !!! като се изпонапият то се чупят огледала, фарове,хвъргат се бутилки от блоковете, веднъж една бутилка падна и се счупи на 1м пред мен ако бях бързал съвсем малко повече сега сигурно нямаше да мога да пиша това мнение
е при мене следите бяха очеизвадни и боскачти с забиващи се в задника стъкла
както и да е сега се прибирам от застрахователят
трйбва да представай белешка от ченгетатът , съответно те ще мия издадат след 2 дни
смениха ми яма - естесвенно има разлика стария беше малко по син
но това ще го преживея до известна степен , после ще си го сменя с изтински
и сега чакам от умрел писмо
или да ми платят
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
п.с: от тая напаст спасение нема ша им е$#%# ма№$№та
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Имах същия проблем преди два дена-деа и гадното племе ,та стъкло си взех ново от кобра http://www.autoglass.bg/ тука има и телефони.Значи стъклото си е оригинално за Дедра-тонирано и няма разлика с оригиналните никаква-66лв.Монтажа им е 10 лв ама снощи ми се извади водача на стъклото така че не ти го препоръчвам Иначе имат много стъкла на склад-вчера на едно Фиат Купе слагаха
Comment