Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуващ до Варна , Добрич , Шумен , Балчик ... минавайки през Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пътуващ до Варна , Добрич , Шумен , Балчик ... минавайки през Стара Загора

Здравейте Колеги ,

търся някой който в най - скоро време ще пътува до Варна , Добрич , Балчик или в близост като преминава през Стара Загора за да изпратя по него едно кученце . Разбира се срещу заплащане , освен това кутрето ще е в кашон или клетка.

Благодаря предварително!
    И тъй като напоследък рядко влизам тук ще оставя номер на който можете да се свържете с мен : 0897 930 313
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
    Здравейте Колеги ,

търся някой който в най - скоро време ще пътува до Варна , Добрич , Балчик или в близост като преминава през Стара Загора за да изпратя по него едно кученце . Разбира се срещу заплащане , освен това кутрето ще е в кашон или клетка.

Благодаря предварително!
    И тъй като напоследък рядко влизам тук ще оставя номер на който можете да се свържете с мен : 0897 930 313
    Мисля да ходя тези дни на там колежке ,каква порода е кучето ,че може да не се разбират добре с моето куче,понеже и то ще е с мене.
    Сега като ти трее куриер маи ще трее да влизаш по често тук,понеже нямам телефон и ,трее се договорим чрез форума.
    Last edited by nicola 59; d.m.y г., 15:29.
    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Кучето е немска овчарка на 2 месеца !
      Ще бъде в специална клетка или кашон така че да не ходи свободно в автомобила .
      Кученцето тежи около 6-7 кг и е пътувало и друг път с кола и беше доста спокоен и мирен
      Born to make me happy

Comment

Все още търся транспорт ....
        Born to make me happy

Comment

Не е ли опасно, да се транспортират изнежени домашни животни в зимни условия.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
            Кучето е немска овчарка на 2 месеца !
            Ще бъде в специална клетка или кашон така че да не ходи свободно в автомобила .
            Кученцето тежи около 6-7 кг и е пътувало и друг път с кола и беше доста спокоен и мирен
            Само не ми е ясно що не го пуснеш по куриер, аз лично от стз съм пращал към София, ест. до колкото знам само една фирма може да изпълнява тази дейност
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

До преди 2 години Лео Експрес взимаха животинки, но сега никой не се ангажира ,а и повярвай ми това е доста лош вариант в това студено време.
              Пратките се събират до 6 вечерта , а след това първо пътуват до София където се разпределят и отново потеглят в случая към Добрич и само ли представи какво означава това като километри + минусовите температури .
              Born to make me happy

Comment

Working...
              X