Известие

Collapse
No announcement yet.

Пол Уокър загина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добър актьор дано е на по добро място!
    Избери Твоят ... SOUND
    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Ха сега някой да каже, че Ники не е прав за дърветата около пътя!
      Прав е донякъде. Но дърветата си седят, а жертвите от ПТП намаляха от над 1000 на година до около 600. Значи има и други фактори, за да намалеят толкова бързо.
      2014: Deutschland über alles

Comment

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker

Comment

Много жалко голям актьор предполагам и човек беше !!!
          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Мир на праха му ... жалко
            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
            Ramstein - Benzin
            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Прав е донякъде. Но дърветата си седят, а жертвите от ПТП намаляха от над 1000 на година до около 600. Значи има и други фактори, за да намалеят толкова бързо.
              Ми да ти кажа Ники и аз съм за дърветета, тоест не са виновни те, ама не искам да влизам в спорове, мисля че и Мордохая го казва по принцип
              Last edited by fred; d.m.y г., 23:07.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Зарежете го като актриор - като човек е бил голям..
                Човек с харизма като се усмихне и няма как да не го харесаш..
                Имал е лиценз за пилот , с бая впечатляващ гараж е разполагал... И не на последно място с много благотворителности се е занимавал.
                Да почива в мир...
                Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Ми да ти кажа Ники и аз съм за дърветета, тоест не са виновни те, ама не искам да влизам в спорове, мисля че и Мордохая го казва по принцип
                  +

Хич не го казвам "по принцип".
                  Никъде не съм видял по света да има дървета, колони за реклама или каквото и да е друго, в което като се фраснеш да останеш на място. Повече има специални храсталаци, дето да те спасят като буфер.
                  Там в ония, белия свят, като стане катастрофа търсят причините в трасето, а не като у нас в родословното дърво на шофьора.
                  Дупе да му е яко, ако някой от пра-дядовците му е бил комита-пияница!
                  Превишената скорост също не е фактор, защото у нас тя е много изостанала от света...
                  Пак се отплеснахме!
                  Мир на праха му!
                  Имаше харизма!
                  Просто Господ си го прибра, защото си е свършил работата на тоя свят!
                  Last edited by mordohy; d.m.y г., 08:54. Основание: юзера дегустира вино за :бог да прости"
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Само не разбрах защо никъде не се споменава името на мистериозният приятел който е карал???Не е трудно да се разбере и напише.

п.п:Fast and Furious няма да същият без Браян О'Конър R.I.P
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Лека му пръст
                      Alfa 156, 2.0 TS
                      VW Vento 1.8- Бившата
                      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

За всички колеги от варна довечера на Лукоил (магистралата) ще се състои събитието "по прекъсвач за Пол Уокър, ако има желаещи да отдадат почит да заповядат
                        Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

Лека му пръст.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

R.I.P. Paul!Жалко за преждевременната му кончина!Доколкото разбрах е шофирал автомобилниятсъстезател Роджър Родас-близък негов приятел.Тъжно наистина!!
                            Alfa 145 1.4 T. Spark 97
                            Fiat Coupe 2.0 16v 96

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              +

Хич не го казвам "по принцип".
                              Никъде не съм видял по света да има дървета, колони за реклама или каквото и да е друго, в което като се фраснеш да останеш на място. Повече има специални храсталаци, дето да те спасят като буфер.
                              Там в ония, белия свят, като стане катастрофа търсят причините в трасето, а не като у нас в родословното дърво на шофьора.
                              Дупе да му е яко, ако някой от пра-дядовците му е бил комита-пияница!
                              Превишената скорост също не е фактор, защото у нас тя е много изостанала от света...
                              Пак се отплеснахме!
                              Мир на праха му!
                              Имаше харизма!
                              Просто Господ си го прибра, защото си е свършил работата на тоя свят!
                              На мен ми харесва да има дървета около пътя. Правят го много по- живописен и интересен. Дай сега да изсечеме дърветата, щото има идиоти по пътя...
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                На мен ми харесва да има дървета около пътя. Правят го много по- живописен и интересен. Дай сега да изсечеме дърветата, щото има идиоти по пътя...
                                Мисълта ми е, че има много идиоти, които проектират пътя.
                                По тая логика, дай да развъждаме и мечки в парковете, че с тях ще е по-красиво.
                                Дай и да има пирати в морето, както и акули по плажовете, защото е много романтично
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X