Известие

Collapse
No announcement yet.

16ти Февруари...ДЕН БЕЗ ТАКСИТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Как да се прибера от 5-те кюшета до Надежда в 22:00ч. на 16-ти или който и да е друг ден
    sigpic

Comment

Кола/Шейна/Пеш/Колело
      Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
      2003 Honda CBR 954 RR

Comment

пешачка,за здраве
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Или с две бири за изпът
          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
            Как да се прибера от 5-те кюшета до Надежда в 22:00ч. на 16-ти или който и да е друг ден
            Може и да не се прибереш, тогава имам рожден ден
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аххх как ми се иска наистина да стане ден без ползване на таксита, ама ... не е възможно. Колко от нас ползват таксита ей така? И колко от нас ще си кажат "Ооооо днес е ден без таксита, ще се кача с кеф на Адския транспорт. Та да се гушкам в тъпканицата с братята мангали и ... т.н. (че ще ми затриете мнението )" Няма как да стане. Като ти се налага и като можеш да си го позволиш ще ползваш такси. Аз съм се прибирал пеш нощем от Дружба 2 до Лозенец. А по-миналото лято редовно си ходех от Красно село, ама по едни други причини. Ама ако съм имал възможност със сигурност е нямало да рискувам да ме посреднощ в парка. А тия с жълтите коли са голямо но необходимо зло племе. Така, че единствената акция, която на мен лично ми остава е "Не давай път на бакшиша". Вчера един от тия за пореден път се опитваше да ми се вре, престроява и изпреварва от дясно, но за негова зла участ за малко да забърше огледалата и вратите на наспрелите на близката стоянка "кооолеееги". Като са толкова задружни и безмъртни следващия път може и да не му се размине пък като реши да ми се прави на мъж, до мен си возя ключ за гуми от ЗИЛ . Никаква толерантност за тая напаст
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Тоя пък аз имам на 17
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                  Първоначално публикувано от KGB
                  Тоя пък аз имам на 17
                  Аз май няма да се прибирам до вторник
                  sigpic

Comment

Бе хора тия Алфи за какво са ви. Па возете се с тях.
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                      E па возим се стига да не са в бокса
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Venci
                        Така, че единствената акция, която на мен лично ми остава е "Не давай път на бакшиша". Вчера един от тия за пореден път се опитваше да ми се вре, престроява и изпреварва от дясно, но за негова зла участ за малко да забърше огледалата и вратите на наспрелите на близката стоянка "кооолеееги". Като са толкова задружни и безмъртни следващия път може и да не му се размине пък като реши да ми се прави на мъж, до мен си возя ключ за гуми от ЗИЛ . Никаква толерантност за тая напаст
                        да съгласна съм. мене на няколко пъти ме засичат бакшиши в следната ситуация: аз съм в лента за дясно и направо, като не завивам, а продължавам направо, бакшиша обаче от лявата лента прави завой на дясно пред мен, супер некадърно и само бързите ми рафлекси предотвратяват краш, после ме е яд на тия рефлекси, 4е така като ме удари той е виновен, надявам се следващият път да се изконтролирам и да се забия в тъпия бакш..... интересното е че всеки път тоя номер го прави бакшиш....
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Никво предимство за бакшишите. Аман от т'ва просто племе. Дано не ми се налага да се возя повече в такси. Пожеалвам го и на вас!!!

Comment

Първоначално публикувано от JK
                            Подкрепям инициативата с две ръце!
                            sigpic
                            Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Колежке, lyuli, сериозно ли би си ударила хубавата колица в някой противен бакшиш . Ти си по-луда и от мен . Аз все пак в момента се возя с една 33-ка, за която не се притеснявам изобщо, а и имам каско. Единствения проблем е, че при такъв инцидент виновни, не виновни оставаме пешеходци. Единственото, което ще ми стопля пешеходната душа в такъв период е, че тъпия бакшиш не само ще ходи пеш, но и ще седи гладен, защото няма да има с какво да работи . Честно казано като си завърша проекта може би, евентуално, има вероятност ... да внимавам повече. Ала не ми се вярва .
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Re:

Първоначално публикувано от pr_00f
                                Първоначално публикувано от Alexanderbb
                                E па возим се стига да не са в бокса
                                Eга те повозат шест чифта ръце па тебе! Къде се скри,не си трил отдавна?
                                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X