Известие
Collapse
No announcement yet.
"Тихите води са най дълбоки",а именно. . .
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от acotiпо жица ама друк път то при жицата баса е доста по заглушен от при рапо и ще чуваш само среди и пищялкиБиде му отнесена главата
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Тоя си турил бас у кенефо и се мисли, че е кмета на селото... хаххах
гюбеци всеки ден... е те тва е КАРБ
аплодисменти
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от BodomА, ако се затворят вратите и багажника кво ставаче.. НА фиЕсТАта к0лк0 ВРати Ти ИМа БАгаЖникА ?
еМ.. какВ0 ДА сТАа.. Весел0 0т ВЪтрЕ
сЪщ0т0 к0ет0 И при "0Тв0реНи ВраТи" сАм0 че.. п0 виС0чк0"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa Mania4kaПървоначално публикувано от BodomА, ако се затворят вратите и багажника кво ставаче.. НА фиЕсТАта к0лк0 ВРати Ти ИМа БАгаЖникА ?
сЪщ0т0 к0ет0 И при "0Тв0реНи ВраТи" сАм0 че.. п0 виС0чк0
Comment
-
Въобще няма нищо общо при отворени и затворени врати.
@ Bobo а бе мацко що не дойде да ти напрайм една нормална кутия по багажника? Така или иначе бях болен и не можех да излизам... :P
Comment
-
Първоначално публикувано от netsurferПървоначално публикувано от Alfa Mania4kaПървоначално публикувано от BodomА, ако се затворят вратите и багажника кво ставаче.. НА фиЕсТАта к0лк0 ВРати Ти ИМа БАгаЖникА ?
сЪщ0т0 к0ет0 И при "0Тв0реНи ВраТи" сАм0 че.. п0 виС0чк0"˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "
Comment
Comment