Известие

Collapse
No announcement yet.

"Тихите води са най дълбоки",а именно. . .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
    Първоначално публикувано от Bodom
    А, ако се затворят вратите и багажника кво става
    че.. НА фиЕсТАта к0лк0 ВРати Ти ИМа БАгаЖникА ?
    Е не бъди заядлива. Багажник, или врата на багажника, или само врата, каква е разликата? Затова казах вратите (2 броя) и багажника.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
      А, ако се затворят вратите и багажника кво става
      че.. НА фиЕсТАта к0лк0 ВРати Ти ИМа БАгаЖникА ?
      Е не бъди заядлива. Багажник, или врата на багажника, или само врата, каква е разликата? Затова казах вратите (2 броя) и багажника.
      нЕ... НЕ сЪм, коЙт0 КАкт0 Си г0 раЗбере и уСмиСли
      "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Бате, Бобо честито! Вече съвсем нямаш багажник . Добре, че е наблизо човека дето ги запълва така добре багажниците, че да мога и аз един ден да знам, че съм се отървал от моя символичен багажник
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от acoti
          кат се затворят вратите и багажника почва да дрънчи всичко и то якоооо , това за дрънченето се отнася за всички които имат сериозни вложения в бегажниците , а колкото до жицата чети правилно колега -заглушен а на целата песен да е само бас
          Ами при мене на затворено вътр нищо не дрънчи пък за тебе незнам
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
            Въобще няма нищо общо при отворени и затворени врати.

@ Bobo а бе мацко що не дойде да ти напрайм една нормална кутия по багажника? Така или иначе бях болен и не можех да излизам... :P
            И според тебе тая кутия не е ли нормална и дали не е правена по багажника бе мацко Даже е изчислявана от акустични гении дет познавам, ма да знаеш че не са ти на нивото Просто си на светлинни години от тях
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мислех в тая тема да пусна целия процес на правене на музиката ма кат гледам кво акане сте ми заформили в/у колата ще пропусна
              sigpic

Comment

А бе маме, аз за кутия касто моята говорех да изглежда...така или иначе багажника не съществува вече... :P
                www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Мислех в тая тема да пусна целия процес на правене на музиката ма кат гледам кво акане сте ми заформили в/у колата ще пропусна
                  Айде пускай процеса на правене на музиката....... аз няма да акам в темата

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                  Fiat Bravo 1.6 1997
                  Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от blagun
                    Първоначално публикувано от Bobo
                    Айде пускай процеса на правене на музиката....... аз няма да акам в темата
                    Е ти ако акаш ше ти цепнем муцуната ма има дрискалници дет немога ги стигнем затва по-добре да си трая
                    sigpic

Comment

Офффф имам си едно смешно тубе и аз в багажника ама много дрънка отвън. Сякаш ще ми падне бронята всеки момент. Я кажете дали има някво решение.
                      Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                      EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                      EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

1 за дрънченето не вервам да си сънирал панелката а и маи забрави че го сушах на место ,2 за 10 тази кутиика е перфектна ,3 ако имаш възражениа имаш ми телефона 4-колата ти е чук музиката ти е доста добра но баце неможе всичко да ти е наи наи ,в некои позиции ше земеш второ место лошо нема все пак си в 3-та и не се сърди

Comment

Working...
                        X