Известие

Collapse
No announcement yet.

на печелившите честито:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• на печелившите честито:)

цък
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Крайно време беше ! Срамота е такваз древна професия да си няма правна уредба, профсъюз, официално ръководство и т.н.
    Не ми е ясно обаче дали след като приемат закона, ако клиент фане неква срамна болест дали ще може да прави рекламация (макар, че бой и е...е не се връщат), да иска повтаряне на услугата и дали при проблем ще може да се обърне за съдействие към Комисията за защита на потребителите ? Все пак и туй си е потребление на услуги. И то какви !
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

споко - елитните ще дадат ддс фактури - щото ще трябва да са по ддс
      и сигурно ще се подписва отказване то отговорност за венерически болести
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ей шом ще дават фактури - остава и като разход за външни услуги да го признават
        Само жена ти да няма достъп до счетоводството - ама тогава ще кажеш , че е било за клиенти, за да подпишат договор
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

ми така ми професионализъм.... щом работата го изисква
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            споко - елитните ще дадат ддс фактури - щото ще трябва да са по ддс
            и сигурно ще се подписва отказване то отговорност за венерически болести
            ти па много ги рабираш бе
            ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
            ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от pent
              ми така ми професионализъм.... щом работата го изисква
              Ти фактури издаваш ли?
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

и ще има "С фактура или с фрактура" с фактура ще ти надчисляват 20% ДДС а като е свирка без фактура ще е по-евтино
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Важно е проституцията да не се упражнява на улицата, публичните домове да бъдат далеч от болници, детски домове, социални домове и религиозни храмове.
                  Я сум възмУтен и огОрчен !!! Това е дискриминация !
                  1. На улицата може да се продават вестници, гевреци, мартеници и секви други радости, а е...е не може ! Що така, бе ! То също е жизнено необходимо за оцеляването и правилното физическо и психическо развитие на всеки отделен индивид.
                  2. Болните не са ли ора, бе ! Що ше ги лишават от удоволствие. Ако на некои му е болна ръката, туй означава ли, че не му "става" ?!
                  3. Горките сирачета ! Лишени са от родителски грижи, а сега ще ги лишат и от дребните житейски радости.
                  4. А поповете ?! Тях пък защо ?! Че то в България по-порочни люде от тях има ли ?! Защо в края на работния ден след "тежка" църковна служба отчето да не може да си дигне расото и фустата на некое булче и да си го развее на воля ? Не съм чувал някой от българските свещеници да се е обрекъл на целомъдрие, хеле пък да се ограничава в йеденье или пиинье ? А тези от Св. Синод, както се вижда от многобройните им изцепки, не страдат и от безпаричие и излишен морал.
                  5. За училищата нищо не пише. Туй го адмирирам горещо и одобрявам ! Я си представете, ако близо до некое школо има таквоз заведение, кви разнообразни извънкласни форми на обучение могат да се въведат:
                  - Практически занимания по френски език (за децата с по-особени предпочитания може и турски).
                  - За по-напредналите може да има и часове по изучаване на мъртви езици - латински напр. (Значение на изразите "petr anum" и "per os" и тяхното практическо приложение).
                  - А какви занимания по свободно избираема подготовка могат да се измислят - малиииии !!! Като се замисля само и ме обхваща възрожденски плам и вдъхновение !
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Working...
                  X