Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли някой в форума който работи в Дск или НОИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли някой в форума който работи в Дск или НОИ

От заглавието мисля,става ясно имам проблем с майчинството на жена ми, няма го от 6месеца не съм в Бг. информация по телефона от нои не дават.Няма как да проверя състояние на сметка и тн,счетоводитела на фирмата, в която работеше жена ми, само ме лъже че всичко е наред, а пари няма, и
    незнам какво да предприема.Съмнявам се,да не се блокирала картата като се опитвам да тегля от тук.Ако има някой колега,в тези учреждения който може да ми съдейства,с информация или съвет,ще съм благодарен.
    Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
    От заглавието мисля,става ясно имам проблем с майчинството на жена ми, няма го от 6месеца не съм в Бг. информация по телефона от нои не дават.Няма как да проверя състояние на сметка и тн,счетоводитела на фирмата, в която работеше жена ми, само ме лъже че всичко е наред, а пари няма, и
    незнам какво да предприема.Съмнявам се,да не се блокирала картата като се опитвам да тегля от тук.Ако има някой колега,в тези учреждения който може да ми съдейства,с информация или съвет,ще съм благодарен.
    Имал съм подобен проблем писах им мейл и много любезно ми обясниха кое, как и защо.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
    X