Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е Търтея ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Не Суската а Търтея
    Иначе Търтея беше стабиляга в буквалния смисъл.
    Румен и той ама и от двамата няма и следа.
    Скоро и с форума ще стане така,от към сериозни потребители,на изчезване са....
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Както марката, собствениците така и форума вече го няма....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

И аз едно време като бях на 15 - играех всеки ден баскетбол, а сега не съм пипал баскетболна топка от има-няма 2-3 години

Не знам какво се чудите. Хората с течение на годините започват да имат други интереси/приоритети, а и някои неща омръзват...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Много качествени хора си отидоха, много дойдоха. С идиотите положението е същото.
          Да не ореваваме орталъка.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тоя кошер не е за него.......въпрос на интереси....поне аз така смятам......ама да кара Ланча Теезис...е това ме изненадва...явно е остарял....и е гушнал някоя примадона ..... да я клати меко))...не да я друса в Алфата))
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

жена, ако няма пръст в тази работа...
              sigpic
              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
              0889 636 093

Comment

Търтея си беше поставил доста висока цел и беше приел форума като лична кауза. Обаче накрая, както в милото ни общество победи чалгата и простотията.
                Това беше началото на залеза на форума и достигането на сегашния му вид.
                Показателно е, че няма нито едно правило, което да не е грубо погазено!
                Ето за това, скъпи ми съфорумници, доста хора общуват в скрити раздели, в скайпа, туитър или сурат тефтера!
                Никой не иска, някой човекоподобен да го псува и нарича с какви ли не имена, да се гаври с него, а "отговорните" да си правят оглушки!
                И още много-много други причини....
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Търтея е пирамида!!!
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ника му се сещам кой е,абе те си знаят имат си други занимания,аз лятото почти не седя в нета нормално е всеки си гони нещо,а Суси къде е а Бионсер да не си го разлютил нещо с кавги?

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                      Търтея е пирамида!!!
                      Кажи, кажи, как търтея ти беше залепил фара с дъвка, а?
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Търтея си беше поставил доста висока цел и беше приел форума като лична кауза. Обаче накрая, както в милото ни общество победи чалгата и простотията.
                        Това беше началото на залеза на форума и достигането на сегашния му вид.
                        Показателно е, че няма нито едно правило, което да не е грубо погазено!
                        Ето за това, скъпи ми съфорумници, доста хора общуват в скрити раздели, в скайпа, туитър или сурат тефтера!
                        Никой не иска, някой човекоподобен да го псува и нарича с какви ли не имена, да се гаври с него, а "отговорните" да си правят оглушки!
                        И още много-много други причини....
                        М да колегата е прав.много хора спряха да пишат.
                        Но проблема не е в гаджетата или възръстта.
                        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                          Ей го на изкочи един колега от миналото Ако има други да се покажат и те
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Ей го на изкочи един колега от миналото Ако има други да се покажат и те
                            Aз да ти кажа, много от тия "от миналото" , редовно влизат, но като няма какво да пишат и само преглеждат и толкоз!
                            Напоследък се улавям , че и аз така правя.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                              Подкрепям!
                              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Aз да ти кажа, много от тия "от миналото" , редовно влизат, но като няма какво да пишат и само преглеждат и толкоз!
                                Напоследък се улавям , че и аз така правя.
                                Е спама за какво е измислен? Айде сега нямало какво да се пише, все едно на времето само високо интелектуални дебати са се водили в тоя форум. Откровени тъпотии си имаше, простащини и т.н. тук-там някой каже нещо с догадки - да му вадиш думите с ченгела, ако благоволи да ти отговори. Търтея беше голям образ ма пишеше с краката си на някакъв странен диалект, нещо като нашия рънинг в момента, нито тонът е бил по-добър, нито е бил по-полезен форума. Да не говорим за шльокавиците оттогава. С годините се напълни форума с полезни теми от типа "направи си сам" със снимки и т.н. едно време като питаш нещо ти се отговаряше с ехидното "има начин " или някаква простотия от сорта .. Който не му харесва да не влиза и готово.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X