Известие

Collapse
No announcement yet.

Toyota Corolla 2014

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Toyota Corolla 2014

Здравейте колеги!

Чудех се къде да пусна темата, та рекох тук. Искам да се похваля с новата придобивка.

Toyota Corolla 2014 S

Все още и свиквам, но имам доста добри първи впечетления. Доста комфортно и леко вози.

Двигателя е икономичен 1.8 16v VVT-i 132 bHP.
    CVT скоростна кутия. и е с пера на волана. (което не виждам за какво са ти, при положение, че имаш по-малко от 200 коня под капака Както и не разбирам "Sport" бутона, но как да е ) Те реално симулират 7 степенна скоростна кутия.
    Иначе CVT скоростната кутия доста гладко набира и много плавно като за Автоматик. Почти не се усеща, че колата сменя скорости.

Много се смях като видях регистрационния номер. Не знаех, че дори в Канада, колата ми ще е ПАК с търновска регистрация

Ето малко снимки и клипове.

> https://www.youtube.com/watch?v=XFC9KqjGMFY
    > https://www.youtube.com/watch?v=oh-oyAn31c4
    > https://www.youtube.com/watch?v=I2DMvcOgeXA
    > https://www.youtube.com/watch?v=UjoVfSP5mg8
    Attached Files

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
    AR 155 2.0 16v SUPER
    Toyota Corolla 2014 S Premium
    Moskvich 2140

Със здраве да си я караш . Джулиета не се ли предлага по канадско ?

И малко извън темата, как си намираш къщата вечер пиян? Те всичките са еднакви, баси !
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      Със здраве да си я караш . Джулиета не се ли предлага по канадско ?

И малко извън темата, как си намираш къщата вечер пиян? Те всичките са еднакви, баси !
      Мерси Багер!

За жалост няма Джулиета. А най-тъпото, свързват DODGE DART с името ALFA ROMEO !!! ДАРТ-тъ бил на платформата на Алфа Джулиета и бил със същия (ФИАТски) двигател. Да но няма как това да е Алфа. За това не се навих.

Ако до 5 години има истинска Алфа на достъпна цена за мен в Канада, бих си я купил с пълна радост. Но на сегашния етап, просто няма.

Колкото за къщите тук, има го този момент. Много си приличат и повярвай ми, отне ми малко време да свикна с адреса на който живея.

AR 155 2.0 16v SUPER
      Moskvich 2140

Comment

Честито мен лично колата много ме кефи,много ми харесва,със здраве да си я караш.На второ място след алфата за мен лично стои Японския Автомобил..
        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Честито,колега.
          Колата изглежда много добре,да си я караш със здраве
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Много хубава количка. От доста генерации насам, този модел лично на мен вече ми харесва.

Честито

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

Човек като чуе Корола започва да си мисли за най-скучната и безлична кола на света, че и гадна вътре...И така и беше. Имах нещастието известно време да карам предходния модел служебно и колата 100% отговаряше на горните критерии, да не кажа и по-лоши неща спрямо моята 155ца

Тази специално ми хареса много вътре и отпред. За задницата и ще си спестя коментара

Честито и много приятни емоции да ти носи

Хахах и вярно че е е търновскa...Еххх вие болярите сте си боляри дори у Канада да отидете

П.П Абе читави 155ци 2.0 16клапана не се ли намират там
              Last edited by VFTI; d.m.y г., 11:35.
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

Браво! Много е хубава колата. Американската версия е по-красива и агресивна от европейската. Тук Королата даже не се предлага с 1.8 мотор. Само 1.33 и 1.6,както и 1.4 дизел. А комбинацията 1.8 със CVT кутия е много сполучлива. Карах известно време такова Verso и средния разход беше 7.8 по борд компютър при около 70% градско. CVT-то много ми хареса,държи се като класически автоматик. Не се усеща "гуменият" ефект познат при други модели с такава трансмисия(напр. Honda Jazz). Двигателят 1.8 VVT-I е доказано здрав и надежден.
                Желая ти много приятни пътувания с новата придобивка!
                Last edited by BaiJedi; d.m.y г., 21:49. Основание: корекция
                sigpic33201
                930 Quattroporte

Comment

Честито, да я търкаляш безаварийно по снега там
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Приятна колица, честито.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Много ви благодаря колеги за хубавите пожелания!
                      Колата вече е на 300+ КМ и за сега, само позитивни отзиви имам от нея. Да ви призная, че премина моите първоначални очаквания.

Тия дни ще направя клип как CVT ск. кутия работи на пътя. Според мен, това е едно от уникалните опции в колата. Колата ускорява от 0 до 80-90-100+ на заковани обороти около 2000. И без да се променят оборотите, колата си ускорява. Особенно в ЕСО режима, това много смъква от разхода на гориво в градски условия.

Единственото негативно нещо, което ми е като малък минус е софуера на Аудио Системата. В режим на USB MP3, не ми позволява да гледам съдържанието като имена на файлове а ми ги чете по тагове във файловете, което означава, че трябва си приправя всички тагове на мп3-ките , а мене ме мързи

AR 155 2.0 16v SUPER
                      Moskvich 2140

Comment

Някога бях налитал на подобна глупост в мп3 плеър и бях намирал програма която подменя наред таговете с имената на файловете(чисти ги и слага в единия от тях името на файла), но не помня вече коя беше, потърси внимателно.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Както бях писал преди, ето клипче как работи трансмисията на пътя.

-> http://www.youtube.com/watch?v=K28jWL8L8lw

Не гледайте средния разход, преди това я карах малко в обороти

Иначе ето и клипче как колата прави 1000км

-> http://www.youtube.com/watch?v=F9q9nz3Bbm8

AR 155 2.0 16v SUPER
                          Moskvich 2140

Comment

Каква е тази кутия всъщност? Нещо като DSG ли е и защо държи само 2000 оборота?
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Хахах...аз пък мислех, че долното клипче, е как прави до 100км. яяя пусни едно такова да видим как ще се представи...
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Working...
                              X