Известие

Collapse
No announcement yet.

има ли ветеринари във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivailo rachev Покажи съобщение
    Ясно,а дали има вариант с някакви мазила или нещо подобно просто да зарастне раничката.
    Не. Тя е резултат от разпад на туморната тъкън поради нарушено кръвоснабдяване. Надявах се да е само в кожата и да може да се деструктира с азот, но в случая не става.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Колега да не те разочаровам много ,ама и нашата котка беше така.Хапчета не са и давани толкова много - гледахме я в апартамент.И пак на корема и беше израстнало ,ама го усетихме късно - вече беше няколко см порастнало.Беше си жизнена до едно време - почна да има вода в дробовете изпопахме ги няколко пъти и накрая почна много да се мъчи и я приспахме....
      Ветеринаря тук нищо не е казвал за операция или поне родителите ми нищо не са ми казвали за операция.
      Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
      Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Иво, как се казват хапчетата? Ноновулин?
        Всъщност в нета има мнго инфо за този тип медикаменти и като цяло действат като чиста проба полу токсична отрова и предразполата и предизвикват такива образувания. Явно е имало причина да не изберете кастрация, но вече е късно. Доколкото знам има шанс да се оперира, но трябва да е от добър специалист и все пак има вероятност от разсейки. Трудно решение е, не бих могъл да се ангажирам със съвет.
        Last edited by CHILIEV; d.m.y г., 09:46.
        Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

При моята няма вода в дробовете и е доста жизнена,яде си,играе си.Няма никакви признаци на измъчване.Сега от два дена раничката почти е зарастнала,но все пак си имам едно на ум.
          Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
          Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Working...
          X