Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте мнение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте мнение

Колеги, дайте мнение за кола за жена да не гори много
    Може и да не е алфа

Кой да не "гори", колата или жената?
    Фиат пунто или палео 1.9JTD или каквато и да е "бръмчалка" на газ.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Кой да не "гори", колата или жената?
      Фиат пунто или палео 1.9JTD или каквато и да е "бръмчалка" на газ.
      Тя жената, че гори гори, поне да се разваляше, че докато е в бокса да почивам ами няма Ще търся нещо на газчица и съм се ориентирал към някоя корсичка, нещо на което частите са му евтини и е само за в града

Comment

Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщение
        Тя жената, че гори гори, поне да се разваляше, че докато е в бокса да почивам ами няма Ще търся нещо на газчица и съм се ориентирал към някоя корсичка, нещо на което частите са му евтини и е само за в града
        Не си пожелавай да се "разваля" жената, че може да се качи на чужд "подемник". По-добре да си е редовна.

Comment

Не си пожелавай да се "разваля" жената, че може да се качи на чужд "подемник". По-добре да си е редовна.
          Хахахахах, тази версия не бях я допуснал

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Колеги, какво ще кажете за Пежо 206 2.0HDI - 90 коня.
          Някой карал ли е такова животно или да се е сблъсквал с него

Comment

Хахахахах, тази версия не бях я допуснал

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Колеги, какво ще кажете за Пежо 206 2.0HDI - 90 коня.
            Някой карал ли е такова животно или да се е сблъсквал с него
            1,4 HDI е градската мания А най-цънцърската градска машинка е трицилиндрова Корса с верига и газова.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              1,4 HDI е градската мания А най-цънцърската градска машинка е трицилиндрова Корса с верига и газова.

Батка, тоя кенеф се сцепва от вибрации. Много е гаден варианта на Опел с 3 цилиндъра. Отделно си е проблематичен, преебават обтегачи на вериги, бобене на свещи, дебитомери, дросери се насират, кофти е тоя мотор. Ако ще е с 3 цилиндъра, аз залагам на японец. Не знам как ги правят жълтурите тия мотори, ма не можеш да разбереш с колко цилиндъра е, няма вибрации, няма нищо. И са здрави.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                Батка, тоя кенеф се сцепва от вибрации. Много е гаден варианта на Опел с 3 цилиндъра. Отделно си е проблематичен, преебават обтегачи на вериги, бобене на свещи, дебитомери, дросери се насират, кофти е тоя мотор. Ако ще е с 3 цилиндъра, аз залагам на японец. Не знам как ги правят жълтурите тия мотори, ма не можеш да разбереш с колко цилиндъра е, няма вибрации, няма нищо. И са здрави.
                Че е пръчка - пръчка е, ама щото говорим за коли без поддръжка и евтинджос, та това ми дойде като супер непретенциозна. Иначе за обтегача си прав, аз скоро сменях такъв комплект, ей го на целият е под 200лв. Реално беше заминал само обтегачът, ама колата е 17г пикап Комбо!
                Attached Files
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

За момента гледам корси, мири, пежо 206, пунто, все такива малки, дето като я изпращи утре да не ме е яд

Comment

За момента гледам корси, мири, пежо 206, пунто, все такива малки, дето като я изпращи утре да не ме е яд
                    Аз имам едно Деу Ланос 1,3. Големо дърво е, но за градска вършачка е супер. Абсолютно здрав кърпел, евтинджос поддръжка и не гние. Бе идеално за целта, а и като гътнеш седалката отзад, може да качиш на баба си раклата.

Comment

Аз имам едно Деу Ланос 1,3. Големо дърво е, но за градска вършачка е супер. Абсолютно здрав кърпел, евтинджос поддръжка и не гние. Бе идеално за целта, а и като гътнеш седалката отзад, може да качиш на баба си раклата.
                      Ще ги погледна и тези

Comment

Мой приятел караше Нисан микра 1.3 16в с верига и остана много доволен, технически проблеми никога не е имала, само поддръжка. Разхода на гориво е много добър, колата е тоалетна чиния не мога да си изкривя душата, но за в градски условия е перфектна.

Comment

Колеги, някой ако попадне на фиат пунто 1.9 ЖТД аз съм човека Търся нещо до към 2500 макс

Comment

Колеги, някой ако попадне на фиат пунто 1.9 ЖТД аз съм човека Търся нещо до към 2500 макс
                            ..ми тази,ако я вземеш,ще ти излезе малко повече,но май изглежда читава уж-http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11390398632248489&f 1=details&slink=5fxiqe
                            THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
                            http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Като знам, че еко таксата е 270 и регистрацията в кат още 100 и се дърпам малко
                              Мерси колега. Ще търся още

Comment

Working...
                              X