Е, честит ви евросъюз - започна се вече със спирането на свободното интернет пространство :
Известие
Collapse
No announcement yet.
Case Closed - torrents.data.bg
Collapse
X
-
Ми то по тяхната логика и търсачката трябва да се забрани,защото и тя е пиратство с музика,игри,филми,но нали се плаща и никога няма да я забранят...ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
никой не ги е подгонил, спокойно са си взели решението:
"Днес 13.02.2007-ма година,
Екипът на Data.BG взе единодушно решение да закрие торент секцията на уеб сайта.
Причините са много, едни от които са:
1. Създаване на лошо име на уеб сайта (пирати и т.н.)
2. Ограбване на създатели на интелектуален продукт (особено на български)
3. Спам, вулгаризми и потребители, които качват материали нарушаващи Законите на Република БЪлгария
Извиняваме се на потребителите, които са качвали собствени материали (не нарушаващи Закона за авторското
право и/или други Закони на Република България).
Data.BG не одобрява и не толерира пиратството в България"Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Ами като са закрили единия давайте инфо. за други. Аз продължавам да свалям от www.zamunda.net .Поне докато може.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa UserДа де, дори и сами да са го взели, пак сме ние ощетените. За тва ми беше идеята
а и нали знаеш кой е собствени на дата.бг
освен тва торент тракери бол - има не само в бг а и по цял святНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment