Известие

Collapse
No announcement yet.

Обраха ни офиса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    ... Целта ми е, ако някой го познае въпросния, да сподели евентуално.
    Тоя клип да ти кажа, май само крадеца ще се напъне до последно да го отвори, та да е сигурен, че не се вижда достатъчно добре.
    Я го пускай по форумите, пиши там една награда от 100 лв за инфо там, нали преди година-две тук някой беше пуснал запис на един крадльо с алфа от някакъв магазин в сф, само след един ден махна записите човека - вече бяха го спипали тоя, който му сви някаква чанта с документи, телефони и пари.
    Нда, оня те е подсетил да пуснеш и в продавалника, дал Господ там хиляди недо.бани продавалки, дето за 100 лв... И друго ше ти направят, освен трите имена, адрес и т.н.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Youtube!
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Да бее, това бг школо ние им даваме пренос за нета и знам със сигурност, че камерите са им добри.
        За некомпетентността, ще кажа само, че над пет пъти им се каза на куките, че крадеца е пипал точно определен предмет последен - тоест неговите маслени следи ( отпечатъци ) са най- дълбоки и ясни. Никой не си направи труда да напудри за две минути една кутия . Както и да е, милицията 90 процента няма да свърши работа. Целта ми е, ако някой го познае въпросния, да сподели евентуално.
        школото не те интересува,отпечатъка е печат от папилярните линии на дланите и пръстите а то е мазнотия мръсно и пот,ако седи в хладилник ще се задържи повече време,когато се снемат отиват при екпертта на районното той взима една лупи и гледа и пуска едни диагонали и маркира точки идентични за даден индивид после сравнява на компютър и ако лицето е задържано съвпада по няколко точки може не по всички защото са замърсени или е невъзможно да се вземе ясен отпечатък,на обществени помещение също не се взима,който е регистриран вече бачка като
        "доктор" те тога го знаят,можеш да оставиш отпечатък с нови ръкавици докторски по които има талк или гел защото натискаш с тях и се отпечатва също та преди да правиш беля като си сложиш си натъркваш с дънките или дрехата ръкавиците да махнеш гела или талка,това хилти е пласмасата е калъп а метала е отливка за това не са взели,много ги подценяваш ти те са си маркирали неща без да видиш и разбереш не са ти казали,взеха ли нещо от разбитата брава или врата?куките са ни много в час просто се правят на луди за пред хората,как разбиха вратата как влязоха нали не е с райбер?

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          школото не те интересува,отпечатъка е печат от папилярните линии на дланите и пръстите а то е мазнотия мръсно и пот,ако седи в хладилник ще се задържи повече време,когато се снемат отиват при екпертта на районното той взима една лупи и гледа и пуска едни диагонали и маркира точки идентични за даден индивид после сравнява на компютър и ако лицето е задържано съвпада по няколко точки може не по всички защото са замърсени или е невъзможно да се вземе ясен отпечатък,на обществени помещение също не се взима,който е регистриран вече бачка като
          "доктор" те тога го знаят,можеш да оставиш отпечатък с нови ръкавици докторски по които има талк или гел защото натискаш с тях и се отпечатва също та преди да правиш беля като си сложиш си натъркваш с дънките или дрехата ръкавиците да махнеш гела или талка,това хилти е пласмасата е калъп а метала е отливка за това не са взели,много ги подценяваш ти те са си маркирали неща без да видиш и разбереш не са ти казали,взеха ли нещо от разбитата брава или врата?куките са ни много в час просто се правят на луди за пред хората,как разбиха вратата как влязоха нали не е с райбер?
          Повече пица няма да ям с теб.Почвам да се плаша
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

що бе аз пицата я ям без ръкавици не бе един ден си сменях гумите на колата и до мене имаше 2-3 ма човека може да бяха полицай или крадци не знам и аз и ги чух какво си говорят та ми стана интересно и го запомних.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              Youtube!
              Тези клипове в тубата не могат да се качат. Гледат се само с определен плейър

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Дир.бг - http://tranzit.dir.bg/
                Абв - http://dox.abv.bg/files/share

Ако искаш да ги види някой изобщо.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

що бе аз пицата я ям без ръкавици не бе един ден си сменях гумите на колата и до мене имаше 2-3 ма човека може да бяха полицай или крадци не знам и аз и ги чух какво си говорят та ми стана интересно и го запомних.
                  А трябва да си с ръкавици - кат ядеш мазна храна се оставят по-хубави отпечатъци.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Не се занимавай с полицията,само ще ти загубят времето. Преди три години ми разбиха корсичката,откраднаха бас каса и усилвател. Жалби глупости,сто пъти ме викаха.
                    Целия квартал знае кой краде и пипа,дори знаех в коя кола са монтирани нещата ми.
                    Уви,полицията не знае нищо.А разследващия милиционер ми каза директно:
                    -Викни си няколко аверчета които не са от квартала да ги ступат.
                    Полицията ни не струва,шумкари.
                    Не си губете времето с тях,Господари на ефира ще ви свършат по-добра работа от полицията,жалко но факт.
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

хора защо злобете против куките че не са ви угодили по начин за които сметнете за добре?като си си знаел къде са ти нещата какво направи?описа ли отличителни белези на вещите имаш ли документ че си си ги закупил имаш ли серийни номера?малко ми е странно да е така защото всяка жалба освен от квартален се гледа и от оперативен има входящ номер и се гледа и от прокурор който връща отговор или сезира да се работи по случая и натиска полиция,не знам как така всички знаете кой краде в един квартал всичко ви е ясно знаете си и нещата къде са обаче?

Comment

хора защо злобете против куките че не са ви угодили по начин за които сметнете за добре?като си си знаел къде са ти нещата какво направи?описа ли отличителни белези на вещите имаш ли документ че си си ги закупил имаш ли серийни номера?малко ми е странно да е така защото всяка жалба освен от квартален се гледа и от оперативен има входящ номер и се гледа и от прокурор който връща отговор или сезира да се работи по случая и натиска полиция,не знам как така всички знаете кой краде в един квартал всичко ви е ясно знаете си и нещата къде са обаче?
                        Не знам полицай ли си, но пътя от жалба - до дело го знам много добре. Нишката не е в пътя, нишката се губи мааалко след подаване на жалбата. Ако пък има пристрастен, то тогава някак си стига до прокурора.... а той , за да напише обв.акт..... те това е смешното вече. Пишат се приказки от 2002 нощи , не 1001 ...
                        Соня чу, че Пешо е разбрал от приятеля си Иво, че Гого е пил кафе, докато Серафим е пълнил бензин. През това време Серафим плащайки е видял съмнително лице да се спотайва в близката горичка и да точи зъби по офиса на 17 преки от срещата ....
                        Просто се съобщи на полицията, зада бъде изплатена някаква застраховка. Надеждата ми е повече във форума, отколкото в полицията .

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега всичко ми беше със серийни номера и гаранционни карти,но скапаняците трябваше да си приберат златните кокошки.!!!
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Не знам полицай ли си, но пътя от жалба - до дело го знам много добре. Нишката не е в пътя, нишката се губи мааалко след подаване на жалбата. Ако пък има пристрастен, то тогава някак си стига до прокурора.... а той , за да напише обв.акт..... те това е смешното вече. Пишат се приказки от 2002 нощи , не 1001 ...
                            Соня чу, че Пешо е разбрал от приятеля си Иво, че Гого е пил кафе, докато Серафим е пълнил бензин. През това време Серафим плащайки е видял съмнително лице да се спотайва в близката горичка и да точи зъби по офиса на 17 преки от срещата ....
                            Просто се съобщи на полицията, зада бъде изплатена някаква застраховка. Надеждата ми е повече във форума, отколкото в полицията .
                            ами значи викай пожарната другият път да ти носят студена вода да пиете и така не чакай полиция,е хубаво щом на нас чакаш добре,аз без да видя клипа ще го разпозная не дай си боже.

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
                            Колега всичко ми беше със серийни номера и гаранционни карти,но скапаняците трябваше да си приберат златните кокошки.!!!
                            всичко ти е с серийни номера но не конфискуваха вещите по опис и белези не ги занесоха в районното да ги задържат докато тече делото и не ти ги върнаха така ли?значи крадат ти колата тя има регистрационни табели твоя е по-документи но те не ти я взимат от крадците където е намерена и не ти я връщат логично ли ти звучи?искам да те питам нещо мислиш ли че 20 заплати на пенсия и натрупан стаж и работа в МВР и да те съди военен прокурор струват колкото касетофон за 100 лева или ревящ наркоман ти как мислиш?

Comment

Оспамваме темата на колегата,казах им къде са нещата да трашат автомобила,не пожелаха,след 6 месеца ме вигкнаха да прекратим дознанието,не ми ги хвали.

Comment

RUNNING WILD,
                                Преди 12 години ми откраднаха нисан силвия скайлайн в Лозенец. Открадна го известен човек ( в средите )с прякор Тухата. Познаваме се с него, използвал е момента и ми е откраднал ключа - така го взе. Писнах в 4-то, даже казах, кого подозирам. След една седмица, мой познат от квартала видял колата в близост до 107-мо у-ще на един паркинг. Отидох, видях я, но щото имаше жалба, трябваше да викна полицаите. Дойдоха, не ми разрешиха да я доближа, 1 час по-късно дойде паяк, вдигна колата и на Развигор хоп - с лепенки.
                                Взех си колата, ама знаеш ли след колко време ?? 5 месеца колата вися на паркинга във Враня, като преди това 2 месеца на Развигор.
                                Да ти кажа ли как си я взех?? Да ти кажа ли, че като вдигнаха колата, видях състоянието и - нямаше нищо счупено и откраднато. Съжалявам, че тогава не съм бил на тоя акъл, за да направя снимки. Колата беше ожулена през цялата дясна част, петата джанта липсваше, акумулатора също, едното ми огледало незнайно как беше счцупено, и куп още други леки неща, които не помня. Писах 3 жалби, едната депозирах в 4-то, другата директно в Софийско. Писах и жалба в районна прокуратура, ефект знаеш ли какъв имаше ? Никакъв.
                                Ако зависеше от мен и при обира на офиса, нямаше да викам куките, ама шефа ми, така е преценил , така е напарвил.
                                През годините два пъти са ми обирали апартамента, нито един път не съм пискал по полиции, но и двата пъти съм намирал крадците и съм си връщал по един, или друг начин вещите.
                                Както и да е, темата я пуснах с умисъл, ако някой живее в Слатина и случайно разпознае човека, просто да ми каже.

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X