Да възродя темата, че скоро спорих с един познат. Като зареждам 33ката с Vpower 95 колата се чувства по-добре и разхода пада.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Shell V-Power
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Raphael Покажи съобщениеДа възродя темата, че скоро спорих с един познат. Като зареждам 33ката с Vpower 95 колата се чувства по-добре и разхода пада.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Raphael Покажи съобщениеДа възродя темата, че скоро спорих с един познат. Като зареждам 33ката с Vpower 95 колата се чувства по-добре и разхода пада.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеспрямо кое гориво?
old alfist Не би ли трябвало бензина с по-високо октаново число да изгаря по-бързо ? Иначе предполагам динамиката ще се промени още повече.Last edited by Raphael; d.m.y г., 08:35.
Comment
-
Абе то не е лошо тая тема да се ъпва отвреме навреме да става ясно дали някъде са "развалили" бензина...
Мен лично 100-октановия ме интересува - навсякъде доминират мненията, че на ЕКО е най-свестен 100-октановия, но аз лично не съм останал с някакви звездни впечатления от него за 2-3 зареждания... На ШЕЛ никога не съм сипвал, а пък за ОМВ вече имам известни съмнения в качеството на 100-октановия им...
Comment
-
Първоначално публикувано от Raphael Покажи съобщениеСпрямо горивата на OMV, Петрол и Еко.
old alfist Не би ли трябвало бензина с по-високо октаново число да изгаря по-бързо ? Иначе предполагам динамиката ще се промени още повече.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеаз карам само с шел в-повер 100
Между другото се позачетох в информацията на сайтовете на ОМВ, Шел и Еко за топ бензините им - ОМВ не казват, че бензина е 100 октанов а, че има детонационни свойства КАТО на 100-октаново гориво... На Шел пишеше, че е 100-октанов, а пък Еко се бяха изхвърлили, че е МИНИМУМ 100-октанов... Не, че някой ще ги напляска ако са послъгали ама все пак...
Comment
-
Преди и аз зареждах Рейсинг 100 на шел от бензиностанцията която е в Зорница до жп прелеза.Лятото няколко пъти сложих пак и нещо не беше както трябва(лично мнение).Не намерих разлика примерно с 95 с добавката на Ром Петрол бензиностанцията която е до Метро в Бургас.Но веднъж заредих в Турция на Шел 100 октана там мисля че го водят Супер.Е разликата беше голяма в полза на турския.Тя и цената беше супер.алфа 156 1.8тс16v
Comment
-
Интересно е колко октана е горивото в Бг. В САЩ има 87, 90, 93 окатана бензин, и само един дизел. Как тези пичове в Бг го докарват 100 и колко е толкова оставям на всеки да си отговори за себе си!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
По различни системи се мери октановото число в Европа и в Америка.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment