Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си турбонатор и вдигнах мощността с 170 к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Какво му е смешното, и аз искам такъв, става ли за турбо дизел ??? Искам да направя ЖТД-то Би Турбонатор Дизел

До колегата който го е сложил: много яко се е получил брат, чак малко наподобява американски мускул от едно време!!
    Недей да криеш информацията, а кажи откъде да си вземем и ние !

Comment

Първоначално публикувано от nikolai_alfa Покажи съобщение
      само питам откъде мога да си взема,как за какво ми е,ти защо си го сложил тогава?просто ми кажи откъде мога да си взема?

Аз продавам такива. Пиши ми на ЛС колко бройки искаш. За големи количества правим отстъпки.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Ужас.... колегата ми е писал ЛС..... край почвам да ги произвеждам

колеги, за какво Ви е това на раменете?????????
        Видя ли сега как се вадят пари от това дето ти е много смешно!!
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

и после правителството ни е проблема.... БОГ ДА НИ ПАЗИ!

---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:44 ----------

Първоначално публикувано от nikolai_alfa
          човече,моля ти се просто ми кажи откъде да си купя такъв
          Колега, купих си го от ДОКО от форума, писал е в темата, Stelt в Русе ги произвежда, Доко му е дилър... аз съм прост но ДОВОЛЕН клиент

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

...
            Last edited by pooh; d.m.y г., 11:24.

Comment

Тоа хамериканец извади винтоверт, за да си затегне въздушния филтър
              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Не знам кой ти е дилъра майка, ама явно тревицата си я бива !
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Мани дилъра, виж че хората се връзват, нямам думи.

П.П.
                  Колко пари струва това чудо бре?!
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Я по-добре си вземете един хубав спортен филтър и не се занимавайте с глупости и черни магии
                    "When driving be aware of the delightful power of what moves under and around you." Lama Ole Nydahl
                    Alfa Romeo 75 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от PetarD Покажи съобщение
                      Я по-добре си вземете един хубав спортен филтър и не се занимавайте с глупости и черни магии
                      Правихме си експеримент с нещо подобно, купено от един китайски сайт и определено има положителен ефект, който не бих казал че е поразителен. За разхода на горивео не сме наблюдавали какво се случва
                      Last edited by pininfarina; d.m.y г., 13:12.
                      sigpic
                      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

А звукът става ли като на мощна кола? А безплатен обяд предлага ли? Ако монтирам осем такива значи ще имам 1200 конски сили?
                        Колеги не се излагайте. Започвам и аз да мисля, че политиците не са ни виновни за хала. Стегнете се малко.

Comment

Супер, демек, купувате си Корса 1.0, слагати си 16 броя тинтириминтиратори и ще имате под капака 2000 коня и разход 0.005 лт./100 км. А през лятото ще връща бензин и може да го продавате на комшиите.
                          Смях, смях...

Comment

Нямам думи просто, да вземе да се вържете на тази джаджа половината от писалите в темата...

ПП: Да взема да си накича яко 145-чката с тези уреди и да я направа няколко хиляди коня и да вземе да литне до Луната
                            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Смейте се вий, сега момчето и то ще я кара на Дино. Само да му сменят преди това лагерите на валяците че да не стане беля с дино стенда!

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:50 ----------

Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                              Нямам думи просто, да вземе да се вържете на тази джаджа половината от писалите в темата...

ПП: Да взема да си накича яко 145-чката с тези уреди и да я направа няколко хиляди коня и да вземе да литне до Луната
                              Ми незнам досега какво си чакал

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

Първоначално публикувано от SilverArrow Покажи съобщение

Супер, демек, купувате си Корса 1.0, слагати си 16 броя тинтириминтиратори и ще имате под капака 2000 коня и разход 0.005 лт./100 км. А през лятото ще връща бензин и може да го продавате на комшиите.
                              Смях, смях...
                              Нещо от тоя род се получава

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

Първоначално публикувано от SilverArrow Покажи съобщение
                              А звукът става ли като на мощна кола? А безплатен обяд предлага ли? Ако монтирам осем такива значи ще имам 1200 конски сили?
                              Колеги не се излагайте. Започвам и аз да мисля, че политиците не са ни виновни за хала. Стегнете се малко.
                              Е кой да е виновен, много ясно че са те
                              sigpic
                              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Аз от година и повече съм с битурбинатор обаче ми се наложи да сложа керамичен съединител и маховик, че стария не издържа на 400-те коня и 900нм ...
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Working...
                                X