Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си турбонатор и вдигнах мощността с 170 к.с.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
    Сигурно продаваш конкурентен продукт и затова... Темата е невероятно полезна, стотици, ако не хиляди, се информираха за това чудно устройство и си го монтирахме. По-полезна беше само темата на един колега, който продаваше на части - поисках да ми отреже кило-кило и половина от коляновия вал, но за съжаление тази тема не я виждам повече, а и отговор не получих...
    С такъв тип остроумничество може да се издигаш в очите на някои мислещ като теб... На останалите сериозни и трезвомислещи хора не правиш никакво положително впечатление!
    (няма смисъл да пиша повече защото и това няма да може да разбереш и проумееш)
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
      С такъв тип остроумничество може да се издигаш в очите на някои мислещ като теб... На останалите сериозни и трезвомислещи хора не правиш никакво положително впечатление!
      (няма смисъл да пиша повече защото и това няма да може да разбереш и проумееш)
      На кого точно се направи? Като не ти допада - не четеш. Ако мислиш, че е спам или някой те е обидил - рапортуваш. Не е много сложно, но явно на "сериозни и трезвомислещи хора" им идва трудничко...
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Четох, четох тази тема и продължавам да се чудя, какви ли не глупости измислят хората за пари - дано да няма такива, които да им се връзват и да си съсипват колите, нервите и парите.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Хм-аз пък си взех от тия хапчета http://prodavalnik.com/uvelichete-iz...elya-i28170009 ,че тия дни по празниците се нуждая от допълнителна мощност.Слагам по три в резервоара,а едно го гълтам преди работа и бачкам с таксито кат змей,за секса да не ви казвам кво прая да не се депресирате. Сега си мисля да отворя и метановата бутилка и да пъхна три-четири вътре да видя дали ще стане по-икономична и на метан,че 9-10 лв. на сто км. градско ми идва непосилно скъпо.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
            Хм-аз пък си взех от тия хапчета http://prodavalnik.com/uvelichete-iz...elya-i28170009 ,че тия дни по празниците се нуждая от допълнителна мощност.Слагам по три в резервоара,а едно го гълтам преди работа и бачкам с таксито кат змей,за секса да не ви казвам кво прая да не се депресирате. Сега си мисля да отворя и метановата бутилка и да пъхна три-четири вътре да видя дали ще стане по-икономична и на метан,че 9-10 лв. на сто км. градско ми идва непосилно скъпо.
            Ти внимавай с гълтането, че виж тоя ги е предозирал:

Мъж и жена живеели щастлив семеен живот. Всичко било прекрасно между тях.
            Имало само един дребен детайл, който нарушавал семейната хармония: всяка сутрин
            мъжът със събуждането си издавал невероятно мощна и звучна пръдня, която разтърсвала
            прозорците и карала котката да се крие зад гардероба. Горката жена вече била свикнала,
            но често му правела забележки: "Скъпи, опасявам се, че някоя сутрин ще си изпърдиш червата".
            Но мъжът й винаги с ведър глас я успокоявал: "Няма страшно, скъпа, нищо няма да ми се случи".
            И така минавали годините, живеели щастливо и безгрижно.
            Една коледна утрин жената станала рано от леглото, докато мъжът й все още спял и слязла в кухнята
            да приготвя коледната пуйка. Чистила вътрешностите и ги слагала в една голяма купа. И в този момент
            я осенила гениална идея! Взела купата, пълна с пуешки черва, дробчета и т.н. вътрешности и се качила
            горе в спалнята, където мъжът й все още спял. Внимателно го отвила, събула му нощницата и изсипала
            вътрешностите в гащите му. Завила го пак и тихичко слязла долу, където продължила с приготвянето на
            коледната вечеря.
            В един момент от втория етаж се чул познатият "гръм" от събуждането на мъжа й. Последвала кратка тишина
            след която се чул ужасен вик и бързи стъпки се запътили към банята. След половин час мъжът й, цял пребледнял
            и с окървавени гащи слязъл долу при нея. Видяла го тя и едва сдържайки смеха си попитала: "Какво
            ти се е случило, скъпи?". Той отговорил:
            "Скъпа, ти постоянно ми повтаряше, че някоя сутрин ще си изпърдя червата, а аз не ти вярвах. Но ето че
            тази сутрин това се случи... Слава Богу, с помощта на вазелин и два пръста успях да натикам всичко обратно.".

Comment

Доко, я разтълкувай сега вица, във връзка с джаджата.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Доко, я разтълкувай сега вица, във връзка с джаджата.
                Аз цитирам колегата 546, олди, я прочети му поста.

Comment

Я кажете, с автоматична скоростна кутия, това чудо ще работи ли ? Двигателя е 3 литров, а кутията е 4 степенна. Колата е 166 и е тежичка. Да не окотя нещо ? Не ме интерсува толкова мощност да има, аз и без това не съм голям почитател на мощни коли и високи скорости, ама ако може разхода да падне. Доста пътувам и много лапа тая кола.... не се трае вече....

П.П. С вазелин и два пръста много неща се оправят.......
                  Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Има едни джаджи продават, на ароматизатори приличат малко, слагат се в запалката, обаче вместо аромат на бор, ти коригират кратуната с малко чувство за хумор. Ще видя дали има някъде останали в ибей и ще поръчам за някои чугунени глави от тоя форум, за празника подарък.. Влизаш в колата - умен, обаятелен, с чувство за хумор. Излизаш - пак същия скучен задник
                    AR 166 2,4 jtdm
                    NT II 2,7 tdi
                    Peugeot 206 1,1
                    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Мъж и жена живеели щастлив семеен живот.....

Доко благодаря ти човек, скоро така не ме беше болял корема от смях..
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex
                      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

---
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:19.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Моля някой да обясни - как се справяте сьс слабото сцепление, след монтирането на турбинатор. На пьт сьм да го махам вече, на място като подам газ и предницата леко отлепя от земята,
                          Аз напоследък слагам двигателя отзад - така мое пак да се отлепя предницата, но пък такова сцепление идва от отзад че после трудно се отлепям от седалката.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Момчета, внимавайте много с турбонатора, че тук по нашия край от вчера вече почнаха да тренират за авиатори:
                            "Инцидентът е затруднил трафика, но за кратко, тъй като колата е изхвърчала извън пътя" - http://www.burgasutre.bg/2013/12/22/...zmina_s_uplaha

Втори опит
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 23:24.

Comment

Е голям смях.
                              http://automedia.investor.bg/a/0-nac...heska-turbina/
                              http://automedia.investor.bg/a/0-nac...heska-turbina/
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Хубаво, но това все пак е тип принудително пълнене управлявано с електронни или други средства, докато нашата джаджа се движи свободно от движещият се въздух по системата.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X