Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си турбонатор и вдигнах мощността с 170 к.с.
Collapse
X
-
ее не немога честно,няма такава емотикона... особенно след онова сериозно запитване към Нео в началото.
Аз сега ще махна всмукателния колектор и ще оставя само шестте тръби към цилиндрите и ще си монтирам 6 турбинатора и да го видя бат Феро с тия малки два дросела и два турбинатора ко ше прайEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДа се похваля - реших си проблемьт без да искам. Понеже ми писна да сменям масло - налях Дуралюб, оставих да поработи 5 мин. и източих картера. Ефектьт " вертикално излитане" изчезна. Абе не зная, то може и от Космодискьт да е(щото имплантирах един в седялката) ама сега не ми се занимава да ровя. Остава да видим как да "моднем" спирачките, щото като трьгне и ....
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНепремено ще ги пробвам, особено ако са оригинални(китайски). Само дано наистина не кове на място, щото предното стькло ми е ново все пак.
Не зная дали е точната тема, ама да попитам - ако си наредя илядо сини светодиода под колата, дали сцеплението ще се увеличи още? Щото е всеизвестно че сините диоди увеличават мощноста и намалят разхода, но не зная как влияят на сцеплението. Да не взема пак да излитам вертикално?Last edited by Доко; d.m.y г., 09:15.
Comment
-
Нищо не разбирате вий, комбинацията от бели и сини диоди изкривява пространствено-времевия континиум.Капаците за брембото са, като угасиш диодите да можеш да спреш иначе ще подминеш слънчевата система.Но пък рискуваш да си изплюеш боята от тенекиите и да останаеш по ламарини.Затова е предназначено фолиото ,било мат или хром.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment