Известие

Collapse
No announcement yet.

От Ауди форума...какво казват колите за собствениците си...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 100letov
    Бе аз бих казал, че вие сте комплексарите в случая, ама как да е...
    Аз имам и Алфа и БМВ и не се мразя както пише по-нагоре хехе
    @mim относно скучни, задното си е друга категория на фън зад волана, която някой хора явно още не са усещали
    Е ти усещаш ли фъна с тоя танк
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Че е танк, танк е, ама е ретро-танк

е23 е от 1977 г., според немския закон кола на 30 години вече е Youngtimer

В Германия са с регистрация Н (Historische Autos) и ги карат само по ретропаради.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

@mim относно скучни, задното си е друга категория на фън зад волана, която някой хора явно още не са усещали
        За задното си прав, ама донякъде.

Иначе първата Алфа, която си купих през 1985 г., беше със задно предаване - Алфа 1750 Берлина.
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
          Че е танк, танк е, ама е ретро-танк

е23 е от 1977 г., според немския закон кола на 30 години вече е Youngtimer

В Германия са с регистрация Н (Historische Autos) и ги карат само по ретропаради.
          Е да яко е няма спор,ако е реставрирана Готина работа,но неможе да се сравни с алфа ромео,във всяко едно отношение,предпочитам една реставрирана алфа 6 2.5 детелина пред това...
          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
          BMW e39 facelift

Comment

имам приятели с всякаква немска ламарина
            приятелите не са скучни, колите са им скучни
            те думата дизайн я виждат само по високосна година
            ама ще ги превъзпитаме да слязат по на юг
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

старо реставрирано БМВ бих си взел старата 6та серия, въпреки че и 8ицата винаги съм харесвал ма тя е не може да се каже че е много стара та да е чак реставрирана.
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Определено имиджа на доста марки в БГ е опорочен (БМВ-тъпи гъзари, сухари; Алфа, Фиат, Ланчия-тия жабари така и не направиха кола). Относно седмака, моя е `84 и в момента го реставрирам. Колкото до танк, да танк е но това му е хубавото +това на 2000 оборота на втора мята гъза...
                Иначе много хора знаят мойта алфичка, в момента продължавам да я оправям от катастрофата въпреки, че много хора биха я продали при това състояние. Въпреки всичко това аз си я обичам и за мен винаги ще си остане първата и най-хубавата кола.
                Honda CBR 954RR, Range Rover Vogue V8

Comment

Определено имиджа на доста марки в БГ е опорочен (БМВ-тъпи гъзари, сухари; Алфа, Фиат, Ланчия-тия жабари така и не направиха кола). Относно седмака, моя е `84 и в момента го реставрирам. Колкото до танк, да танк е но това му е хубавото +това на 2000 оборота на втора мята гъза...
                  Иначе много хора знаят мойта алфичка, в момента продължавам да я оправям от катастрофата въпреки, че много хора биха я продали при това състояние. Въпреки всичко това аз си я обичам и за мен винаги ще си остане първата и най-хубавата кола.
                  Евала за ентусиазма,успех и с алфата и с бмв-то колега
                  BMW e39 facelift

Comment

Working...
                  X